"Форум СУ" остана трети в петстранен турнир

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

ууупсссс то май беше вчера.. пак се напих :( айде ще ви оставям и преставам с глупостите :)
Аватар
[ OVeRMiND ]
Пишете, о, братя

Re: !!!!!!

Мнение от [ OVeRMiND ] »

Lef7y написа:Форума победи Археолозите, но на хандбал (преди предпоследния гол на Оувърмайнд имаше докосване с ръка :hello2: )
Така си е, играх с ръка, но не беше умишлено и не промени особено траекторията на топката. Какво се оплаквате? Пък, през целия мач имаше хандбални отигравания, които минаха уж по правилата. Все пак съдията се справи добре, няма безгрешни хора :).
Tриъгълен квадрат с формата на сфера подскача на въже.
Аватар
I am weasel
От дъжд на вятър

Мнение от I am weasel »

Айде и невестулката да се обади най-накрая.
Първо - Веско(с фланелката на Аржентина) си беше най - добрият на турнира.
Второ - Етнологията си беше най - добра на турнира.
Трето - Формално ние сме втори, защото играхме само три мача, а Ребърково - четири.
Четвърто - Това, че сме редували загуби и победи не е вярно. Първо победихме форума ( с Боромир и Добрефф в състава)(6-3). После и археологията(3-1). Мисля, че и двете победи бяха категорични и заслужени. Само искам да отбележа, че според мен, при гола на археолозите, съдията допусна грешка. Не го казвам за го дразня, а просто защото мисля, че съм прав и тази грешка не бива да се допуска повече. При непряк свободен удар, състезателите от отбора срещу когото е отсъдено нарушението не са длъжни да влизат в наказателното си поле. Те имат право да сформират стена. НЕ им е позволено единствено да стоят на разстояние по-малко от 9.15 м. на стандартните футболни терени(при нас естествено това разстояние ще бъде по-малко, да речем, 3-4 големи крачки).
Пето - Мисля, че турнира щеше да стане доста по-хубав, ако бяхме играли по 5+1, та дори и по 4+1, специално на това игрище. Щеше да има много повече пространства, по-красиви комбинации(то фактически бих казал, да ме извинявате, че голове при красиви комбинации НЯМАШЕ) и повече скорост. Трябва занапред ако играем турнири по-прецизно да нагаждаме броя на играчите на отбор за всяко игрище.
Шесто - Ако ще правим турнири за напред да не допускаме пришълци повече. Това го казвам не защото ме е яд, че паднахме последния мач на дузпи, а защото аз такива мачове с хора, които повече няма нито да видя, нито да чуя, нито да си пиша мога да си организирам просто като отида на игрищата в Студентски град, почна да ритам и да изчакам един по един да се съберем една сюрия непознати и да се разделим на два отбора. Пък и в СУ има предостатъчно специалности, които биха се навили да играят турнир. Според мен, тези турнири би трябвало да създават нещо като история, спомени за това коя специалност(и форум разбира се) победила друга, кой са били тай-добрите мачовете и т.н. Няма смисъл от мимолетки.
Седмо - БЛАГОДАРЯ на Трипио, който пази за нас срещу Археологията.

Чао засега!
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

добре бре жава .. човек да не напише нещо като хората :) защо да го е яд като цялата среща беше доста тъпа .. пък и той поне си вкара дузпата ... за жалост не мога да кажа същото за себе си ама следващият път няма да пия преди мача или поне ще си взема бирата за там
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

I am weasel написа: Само искам да отбележа, че според мен, при гола на археолозите, съдията допусна грешка. Не го казвам за го дразня, а просто защото мисля, че съм прав и тази грешка не бива да се допуска повече. При непряк свободен удар, състезателите от отбора срещу когото е отсъдено нарушението не са длъжни да влизат в наказателното си поле. Те имат право да сформират стена. НЕ им е позволено единствено да стоят на разстояние по-малко от 9.15 м. на стандартните футболни терени(при нас естествено това разстояние ще бъде по-малко, да речем, 3-4 големи крачки).
Мислиш че си прав, обаче не си 8) Цитирам "Правила на играта Футбол"- Правило 13 - Свободни удари

Непряк свободен удар
Съдията посочва непряк свободен удар, като вдига ръка над главата си. Той държи ръката си в това положение, докато ударът баде изпълнен, а топката е докосната от друг играч или излезе извън игралното поле. Гол може да бъде отбелязан САМО ако топката влезе във вратата, след като е докосната от друг ирач. Разстоянието при изпълнение е 10 ярда /9.15 м./ НЕ СЕ ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ ИЗГРАЖДА СТЕНА ЗА ЗАЩИТАВАЩИЯ СЕ ОТБОР. Играчите му трябва да спазят разстоянието БЕЗУСЛОВНО.

Сега малко разяснение- ударът беше отсъден за Опасна игра- /високо вдигнат крак на защитник/. Местоположението беше на около 1.5 м. пред границата на наказателното поле. При положение, че стена не се изгражда помолих играчите да спазят изискуемото разстояние, което означаваше да влязат в наказателното поле. Това е ситуацията.
Капитана
В началото бе словото

Мнение от Капитана »

Здравейте на всички!!!Най-после и аз да се регистрирам във форума.Да се представя аз сам капитана на археолозите-Мартин.Изключително много се радвам ,че има много спортисти в университета и ентусиасти:).Поздравявам организаторте за неделното събитие ,но очаквам следващия път по-добър турнир.За турнира не искам да кометирам много.Мога само да кажа,че слаб отбор нямаше.Дори Аякс ,които бихме първия мач 8 : 4 и си мислехме ,че са аутсайдери се оказа ,че не само имат потенц. ,но и дух.Съжалявам за етнологията!Dobreff,а ти вземи се научи да ни наричаш археолози.Все пак трябва да си имаме уважението. По време на мач всеки може да се нервира (визирам себе си),но всичко трябва да си остане там.Благодаря на съдията,че не ме изгони !Това е от мен.Успех на всички в следващите турнири!
П.П. Здравко Благодаря за хвалбствята , но и аз играх слабо:(
П.П.1 За играч на турнира гласувам за Аржентината!:)
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Здравей Мартин! Напълно съм съгласен с теб. Всичко, което организираме, трябва да бъде за удоволствие и в духа на феърплея. Ако е имало някакви изблици на нерви, то те се дължат на моментната емоция. Колкото до това, че понякога ви наричаме "архиепископи", приемете това с усмивка. Не го правим, за да ви дразним, а за да става шоу. Всеки голям отбор има своите прякори. Примери: Ботев - "канарчетата", Локомотив - "буферите", ЦСКА - "чорбари", Манчестър - "червените дяволи", Археология - "архиепископите"... :wink:
Да живее отбора на Форум СУ
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

Ми измислете ни и нас прякор бре! :lol: :lol: :lol:
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Тъй като ще сме с черни екипи отсега нататък, предлагам прозвището ни да бъде....."гробарите" :lol:
Да живее отбора на Форум СУ
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

абе хора стига сте ме хвалили взема да се възгордея пък и все пак аз прецаках финала така че моля ви се :) недейте така :) иначе на археолозите евалата :) а само държа да подчертая че форума ги бихме 6- 2 и съм абсолютно убеден в това питайте съдията ако искате аз го изкарах от заблудата за 6-3 :) пък не че това има значение де... :( Все пак наистина мисля че се получи гот и сме длъжни пак да го направим ма с 8 отбора с групи става много сложно и ангажиращо особенно за организатори :)
In vino verittas
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

а съдията не с упрек само да те попитам наскоро футболен мач гледал ли си ?!?!?!? след 9.15 метра ако ща мога да си вея х....я и никой нищо не може да ми каже (това на шега де най вероятно точно на това сигурно нямам право де ) ,но надявам се схванахте идеята
In vino verittas
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

Обвиненията ти към г-н Тимчев са неоснователни.
Дежурния делегат му е поставил оценка 8.5, така че проблеми няма.
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

На въпроса- наскоро съм гледал мач да :D Гледал съм както като зрител, така и от най-тежкото място- вътре на терена, носейки отговорност за правилата и за здравето на играчите.
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”