Prison Break
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ако имаш предивд че е гей, защо така си мислиш, не мога да разбера защо всеки път някой мъж като стане известен и хоп той вече 100% е обратен........как става това, и не говоря само за него, по принцип съм останала с такова впечетление, че се говори за тях 
"I used to believe in forever, but forever is too good to be true.”
Winnie the Pooh
Winnie the Pooh
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Е, той май си е гей наистина.aHu написа:Ако имаш предивд че е гей, защо така си мислиш, не мога да разбера защо всеки път някой мъж като стане известен и хоп той вече 100% е обратен........как става това, и не говоря само за него, по принцип съм останала с такова впечетление, че се говори за тях
Аз все в гейове се влюбвам, ама карай!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
По мое скромно мнение известните гейове не са гейове, защото са известни, а защото се въргалят по паркета с други мъжеaHu написа:Ако имаш предивд че е гей, защо така си мислиш, не мога да разбера защо всеки път някой мъж като стане известен и хоп той вече 100% е обратен........как става това, и не говоря само за него, по принцип съм останала с такова впечетление, че се говори за тях

- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Хайде, изгледахме и 214. Страхотен епизод. Кофти, че Махоун е жив, ама...
Майкъл си го наби сам като се обади по телефона на репортерите. Стедман така или иначе щеше да се гръмне по някое време. Видяхте ли Скофийлдовите сълзи в края? Ааааааххх
Нищо за Сара, ..... му.
Следващия понеделник - пак
Още по-влюбена съм в Уентуърт.

Майкъл си го наби сам като се обади по телефона на репортерите. Стедман така или иначе щеше да се гръмне по някое време. Видяхте ли Скофийлдовите сълзи в края? Ааааааххх
Нищо за Сара, ..... му.
Следващия понеделник - пак
Още по-влюбена съм в Уентуърт.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: