ФЖМК - легендата продължава

Подфорум към Факултета по журналистика и масова комуникация

Модератор: Шепот

Публикувай отговор
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Защитата не я мисли, еУементарно, Уотсън.
Не знам какви са ви настроенията спрямо Кирилов, аз бих ви казала да не се притеснявате, има хора, които много се страхуват от него, но аз не виждам защо. Изпитчето е лесно, въпросите - основни. Единственото гадно ще е, ако ви засича време за всеки отделен въпрос, вместо да ви ги даде накуп и да ви остави да си пишете. Но ако си занеш, нищо не те събаря, де, а оценяването е изключително обективно, при все, че не е тест.
А театърът може и да изчака, той си е все там. Ще се радвам да се видим. :D
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
vassito_val
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vassito_val »

Браво, Дани, браво! Сега вече ще може даже да се събираме по повече хора. Айде след сесията ще се възползваме по-често! :wink:

Търговец, Кирилов е егати пича, много ме кефи тоя човечец! А ако съдя по първата част от изпита, и сега ще се оправим без много зор. Дерзайте, колеги!!!
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

да-определено след сесията ще нападнем театъра. а за кирилов-и мен мноооого ме кефи този човек.за изпита не че се страхувам,ама пак си иска време ,за да се научи
I want to be destructive,trash everything in site, beat the Devil at his game, abuse myself all night...
Аватар
Pun1sher
Пишете, о, братя

Мнение от Pun1sher »

Кирилов съм го посещавал 2-3 пъти и ми е любимец с онази по БЕС дето ни воси на по биричка :P
Whatever, Whatever, I'll Do What I Want !!!
Изображение

http://spoilerslost.blogspot.com/
Sellena
В началото бе словото

в добавка джоджен

Мнение от Sellena »

Моля, моля:)

социалната е на 15ти - грешчица!

по БЕЛ (така мисля :P ) ще е фонетика, морфология и особени лексикални форми - метафори, жаргони, ВАРВАРИЗМИ

по социална - вземи си книжки на Сава Джонев като начало, има и Елка Тодорова - дано не съм я сгрешила. Томчета са, аз мисля да извличам най-същественото.
И цветята плачат, но някои си мислят, че това е роса.
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Кирилов е ... **x God, ама айде, че ще ме разконспирират!
Не, не, не, не ми обръщайте внимание. Щастлив човек много лесно глупости приказва!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Е, Бог не бяха го наричали досега, ама не знам какво слагаш на звездичките. Не се шашкайте.
Гледам, има мераклии да четат Джонев - ще си опропастите сесията с него, 3 тома са и са много увлекателни. Изпитът при Драганов се взема и на лекции, при това с 6 без проблем. Но ако ви се чете, томчетата са великолепни.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

**x = s*x ( сега сигурно вече сетиха всички :) )
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
Pun1sher
Пишете, о, братя

Мнение от Pun1sher »

ООО аз имам само 1 лекция и половина по соц. психология и не съм зимал курсова работа. Трябва да ги преснимам от някой. А по БЕС лесно ли се зима изпита, а по италянски ? :lol:
Изображение

Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Хаха, кога ви е италианският? Ако е в сряда сутрин, значи сте с нас и ще се запознаем.
Копирай си лекциите, моите ги зафичих в СтЗ, съжалявам, иначе не ми трябваха. Полезни са и са малко.
За звездичките - подозирах, че ще да е това, но категорично не споделям мнението ти. Мненията за него са противоположни - няма безразлични :wink:
В края на ноември
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

То, никой не споделя мнението ми. Аз самата не знам до колко го вярвам. Но този човек Е личност. А това ми стига! :)
Аватар
Pun1sher
Пишете, о, братя

Мнение от Pun1sher »

Пичага е Кирилов а аз на италиянски съм бир един път защото ни е от 7 часа а аз не мога да стана в 5 колкото и да се мъчех само 1 път съксийднах. Иначи изпита ни е утре и не знам как ще изкарам 3 че да завърша :lol:
Изображение

Аватар
Nuc
От дъжд на вятър

Мнение от Nuc »

не знам с тоя италиански.. остават 5 часа до изпита аз не съм бутвал .. последните 2 дни ги прекарах в учене по социология поне там успях да се изуча и ще гоня шестицата колкото и нахално да звучи :D
Аватар
vassito_val
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vassito_val »

Я, моля, бързо колегите от Журналистика да споделят как беше днес при Кирилов, че ПР сме в четвъртък и май не е зле да се получи малко инфо... :D
Аватар
Pun1sher
Пишете, о, братя

Мнение от Pun1sher »

Аз нахлувам да го правя в чтък с нас че днеска дигнах 38 и не бяй в кандишън да го правя
Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “ФЖМК”