Предложение за голям турнир след сесията

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Това означава първо яка пропаганда. За да има събиране на капитаните, първо трябва да има отбори от където да дойдат тия капитани. След което: капитана носи събраните пари, тогава записваме отбора, не знам, казвайте дали да спрем до 8 или ако има още желаещи... аз викам като първо такова мащабно мероприятие да се ограничим до 8
zamunda.net will never die!
azzaro
Постоянно присъствие

//

Мнение от azzaro »

определено не повече от 8 ама да видим дали ще съберем толкова отбори
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

После може даже да направим мач за Супер Купата на СУ ;) носителя на Купата на Ректора срещу победителя от нашия турнир ;)
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Така мисля, че стигаме до някакви по-ясни идеи - първата фаза на турнира да е на асфалт с договаряне на час и дата между съперниците за всеки отделен мач. За втората фаза предлагам второ събиране на капитаните на класираните отбори, да се реши къде ще продължи турнира.
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Нека пьрво се сьберат 8 отбора за този турнир....после ще се мисли за Суперкупа,за Интерконтинентална купа и други такива 4у4ела... :D :D :D
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

ЗдраФФФкУеЗЗЗЗ влезни в Скайпа бе 4удовище....трябва да се обсадят някои неща "face to face".
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Добре слушайте предложение: първа фаза по договаряне както вече писах по-горе. Мисля че уговарянето за съдия за всеки от тези мачове излишно отежнява организацията. Нека да мислим за съдия чак за втората фаза. Как мислите?
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

написах го в първия си пост в тая тема....

2 групи по 4 отбора, всеки срещу всеки, първите 2 от всяка група се класират за втората фаза. Събират се капитаните на 8те отбора и теглят жребий за групите. терен, дата и час се уговаря от противниците преди всеки мач.

нещо неясно?
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Ако и сега някои нещо не е разбрал зна4и трябва да намали опиатите :lol: :lol: :lol:
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Идеята е без сьдия в групите,той влиза в играта 4ак вьв финалната фаза на Спортна София.
Последно промяна от FeLiKS на 15 Яну 2007, 23:03, променено общо 1 път.
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Та значи в един ден в първата фаза по колко мача ще се играят? От 1 до 4

Java братле не разбирам аз ли много неясно се изразявам, ти ли не четеш внимателно какво пиша, или аз не чета внимателно какво ти пишеш, но резултата е, че явно не се разбираме нещо. Просто всеки 2 отбора в първата фаза си договарят мач независимо от останалите отбори. И така докато се изиграят всички възможни мачове в двете групи. И всеки отбор ще играе само по един мач на ден, това ми е една от основните идеи за турнира! Без определени дни, в които да се изиграят "от 1 до 4 мача". Без крайна дата, до която първата фаза трябва да е приключила. Може да определим с жребий само поредността на мачовете ( І група, І мач - отбор 1 срещу отбор 3, ІІ мач - отбор 2 срещу отбор 4 и тн....), идва реда да речем на отбор 2 и отбор 4 да играят, капитаните се срещат и се разбират за дата, час и терен на мача. По този начин даваме възможност на всички отбори да се съберат в най-добрия си вид, това ми е идеята. Не знам, аз съм прост копач, беден ми е речника и по-добре не мога да го обясня. Ако някой смята, че ме разбира, но може да го обясни по-добре, да заповяда, ще съм му благодарен...
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

ехаа и аз да се обадя ми ние сме навити както се и предполагаше пък дайте верно да ограничим 8 отбора , относно бирата мисля че ще мина за капитан пък дори и само за да изпия няколко бири с вас ... :) пък дайте да пробваме първо само с 4те отбора както се обадих в другата тема неделята е добър ден и поне 3 явно са свободни .,. :) а чарът на играта в училище не може да се сравнява с нищо друго :)
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”