Неделя 21 януари Културология срешу...
Модератори: ники, Methuselah
//
ок етнология на лична ще се разберем
,отностно мимичео щом мисли че може да играе нека играе въпросът е кой ще я вжеме нека бъдем реалисти 
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
Евала най-вече правя на Археологията, които са едни от най-точните отбори, срещу които съм играл. Зелен картон от мен.
Нека играе момичето! Стига само да си намери отбор. Предполага се, че е достатъчно голяма да мисли сама, а не някой да и казва къде и е мястото, нали така
zamunda.net will never die!
- FeLiKS
- Пишете, о, братя
azzaro ,ако не се разберете за ма4 срещу Етнологията,можете да играете срещу нас (т.е Археология...ние можем в неделя)А ина4е симулациите не са хубаво нещо,но историята около този "фал"се преувели4ава.Истината е ,4е от там гол не стана.Това от една страна....а имаше и още 2 факта от ма4овете в неделя....1)срещу нас бе свирена смехотворна дузпа още в ма4а на откриването 2)третия ви гол стана след игра с рька на ОverMind в нашето наказателно поле...така 4е спорни моменти винаги ще има,те са 4аст от ве4ната игра....но аз пак казвам 4е пове4е няма да се правя на шут(между-другото падането ми бе траги4но,
направо незнам как се подведе садията).А зеления картон мога да кажа 4е приляга пове4е на вашия отбор...вие играхте по-коректно от нас.
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Играла съм с момчета последните няколко месеца преди да завърша училище.ShiKoZE_UdodJY написа:Aбсолютно сьм сьгласен с мнението на Java....мястото на жените е на трибуните....и то по вьзможност по-дале4 от терена...feichka представи си какво може да стане дори ако някоя из4истена топка (да не дава Господ) те удари по главатаа това да играеш е направо нелепо...
А сега да кажа нещо и за една ситуация пред вратата на Форума в неделя,когато паднах меко казано симулативно и арбитьра даде фал за Археологията...не сьм виновен аз 4е Росен Тим4ев вместо жьлт картон за мен отсьди нарушение....така и така гол от там не стана...(за разлика от ситуацията при третия гол на Форума ,когато Overmind реализира след явно поемане на топката с рька).....а ина4е аз таржествено обещтавам 4е пове4е няма да припадам така....не е в интерес на футболаА сега като за финал....мястото на жените е на трибуните
![]()
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Благодаря!ZdrafQueZzZz написа:Евала най-вече правя на Археологията, които са едни от най-точните отбори, срещу които съм играл. Зелен картон от мен.![]()
![]()
![]()
![]()
Нека играе момичето! Стига само да си намери отбор. Предполага се, че е достатъчно голяма да мисли сама, а не някой да и казва къде и е мястото, нали такапък и такива като нея не са много, трябва да се радваме, вместо да я пращаме на трибуните, дори да не се впише като игра, най-малкото ще разкраси отбора
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
- I am weasel
- От дъжд на вятър
Java каза:

Java, ти ли беше този, който ритна момчето, което играеше от етнологията и после излезе? Той не е от етнологията и мина към нас, защото нямахме хора. Човекът беше дошъл просто да поиграе футбол и да се позабавлява. А защитника(предполагам това беше ти) го спъна, когато беше на скорост и той се изтърси много лошо. Изобщо не ти прави чест, че се хвалиш с такива неща.Питай единия от етнологията каква случка му се случи и да видиш дали ще ти се доиграе.
//
ок Архелогия няма проблем.в момента сме в "преговори" с Етнологията ако не се съберат с удоволствие ще ви покажем това онова
феичка щом имаш такъв хъс ти предлагам да се включиш в нашия отбор.разбира се не ти предлагам титулярно място, но ще запишеш някоя друга минута игра да те видим.стига съперниците да нямат нищо против

не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки