nqkoi 6te zapisva li sportni tanci?
Модератори: ники, Methuselah
-
gost
nqkoi 6te zapisva li sportni tanci?
ako nqkoi iska da zapi6e tozi sport(stiga da go ima) da mi pi6e!!! 
-
Ани
Да, наистина..трябва ли да си тренирал преди това????!!
Здравейте!
И аз като повечето хора тук се чудя какъв спорт да запиша. Харесва ми идеята за джудо, айкидо, спортни танци и тенис. Но за тениса знам, че трудно се вреждал човек да играе, защото било "бъкано" с желаещи. А наскоро реших, че спортните танци са един добър избор, защото съчетават в най-голяма(според мен) доза удоволствието и спорта. Трябва ли да си тренирал спортни танци, за да се запишеш? (аз съм първокурсничка,ако това изобщо има значение)
И аз като повечето хора тук се чудя какъв спорт да запиша. Харесва ми идеята за джудо, айкидо, спортни танци и тенис. Но за тениса знам, че трудно се вреждал човек да играе, защото било "бъкано" с желаещи. А наскоро реших, че спортните танци са един добър избор, защото съчетават в най-голяма(според мен) доза удоволствието и спорта. Трябва ли да си тренирал спортни танци, за да се запишеш? (аз съм първокурсничка,ако това изобщо има значение)
-
Гост
Re: Да, наистина..трябва ли да си тренирал преди това????!!
Tрябва да имаш партньор,а не да си тренирала...Ани написа:Здравейте!
Трябва ли да си тренирал спортни танци, за да се запишеш? (аз съм първокурсничка,ако това изобщо има значение)
Иначе ще си танцуваш сама,/е не е сигурно де.../момчетата в танците са кът
Good luck
-
vandita
trenirah tanci minalata godina
- smiling_girl
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Здрасти:)
Аз от тази година (ако всичко е наред) ще съм студентка в СУ....и много искам да се запиша спортни или някакви други танци....просто това е моята страст...винаги съм обожавала да танцувам.....надявам се че ще е хубаво...няма да ни правят проблеми и че ще има и други желаещи:)
и момчета да се запишат няма да е зле
Vandita, твоето мнение ме окуражи....може и да се запознаем скоро:)
Аз от тази година (ако всичко е наред) ще съм студентка в СУ....и много искам да се запиша спортни или някакви други танци....просто това е моята страст...винаги съм обожавала да танцувам.....надявам се че ще е хубаво...няма да ни правят проблеми и че ще има и други желаещи:)
Vandita, твоето мнение ме окуражи....може и да се запознаем скоро:)
Винаги мисли позитивно!:) Животът не свършва с малките проблеми...
И аз бих записала някакви танци, някой може ли да каже от къде/кого можем да се информираме в университета за по-подробна информация относно записването и т.н., защото съвсем не ми е ясно как става това...въобще ще има ли някой преподавател или друг човек, който да ни ориентира или само от по-големите студенти да търсим инфо??
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
За спорта не се тревожете още. Записва се след като почне учебната година, в едноседмичен срок, ще има разлепени обяви, така че няма да го изпуснете. Записванията стават по спортните бази. За разните видове танци базата е на Стадион Академик.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Не, на Академик са
. Там се записват и там са им тренировките. А да- изключение са спортните танци- те са в Биологическия. Ама Акробатичния рокендрол, Съвременните и не знам си още кви танци са на Академик. Бе кво се хабя да обяснявам тука- всички бази си ги пише в справочника!

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- united_colors
- От дъжд на вятър
- Курс: четвърти