Неделя 21 януари Културология срешу...
Модератори: ники, Methuselah
Неделя 21 януари Културология срешу...
Паралелка Културология отправя предизвикателство към всички.6+1 неограниче брой смени.Чакаме желаещи.
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки
;
абе защо така се сдухфате това че сме играли в отбора на софииският не значи че ще ви бием с 73:0 вярно че ще ви размажем ама не с повече от 10 гола разлика
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Ακο успеем да съберем отбор, щото сме малко.THE_PARASITE написа:Нашата специалност(Минало и съвремие на Югоизточна Европа) не сме много-много спортисти,но както е тръгнало май ще има турнир на СУ в скоро време и може и ние да се пуснем !Ще е интересно !!!
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Ако ме беше страх, щях ли да се вра? И повярвай ми не съм някоя симпатична девойка, такава, дето си няма и грам понятие от футбол и само седи на трибуните и вика : "Айде милоооо, айде зайоооо! Оооо, ама на коя врата нападат?!"Java написа:Това са само мъжки битки! Местото на жените е на трибуните да гледат пичовете. Питай единия от етнологията каква случка му се случи и да видиш дали ще ти се доиграе. Няма и да ти мине през главата.![]()
![]()
![]()
![]()
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- FeLiKS
- Пишете, о, братя
Aбсолютно сьм сьгласен с мнението на Java....мястото на жените е на трибуните....и то по вьзможност по-дале4 от терена...feichka представи си какво може да стане дори ако някоя из4истена топка (да не дава Господ) те удари по главата
а това да играеш е направо нелепо...
А сега да кажа нещо и за една ситуация пред вратата на Форума в неделя,когато паднах меко казано симулативно и арбитьра даде фал за Археологията...не сьм виновен аз 4е Росен Тим4ев вместо жьлт картон за мен отсьди нарушение....така и така гол от там не стана...(за разлика от ситуацията при третия гол на Форума ,когато Overmind реализира след явно поемане на топката с рька).....а ина4е аз таржествено обещтавам 4е пове4е няма да припадам така....не е в интерес на футбола
А сега като за финал....мястото на жените е на трибуните

А сега да кажа нещо и за една ситуация пред вратата на Форума в неделя,когато паднах меко казано симулативно и арбитьра даде фал за Археологията...не сьм виновен аз 4е Росен Тим4ев вместо жьлт картон за мен отсьди нарушение....така и така гол от там не стана...(за разлика от ситуацията при третия гол на Форума ,когато Overmind реализира след явно поемане на топката с рька).....а ина4е аз таржествено обещтавам 4е пове4е няма да припадам така....не е в интерес на футбола