заббрави някой да ти даде, каквато и да е информация. сам такава информация не можеш да си изведеш. освен това е и незаконно. а дори и приблизително да знаеш от къде е звънял, например квартал или дори блок, пак не можеш да го намериш.
Java написа:Телефона между другото не е малко. Като вложа познанията си по мрежите, значи теоретически може да се измъкне информация от къде се провеждали разговорите. Трябва да се пази някъде инфото, с кои клетки е станала кънекцията точно с този телефон, защото всичко се маршрутирзира от точка до точка след като позвъниш и се засече телефона. Една клетка покрива разстояние от има няма 2-3км. Зависи от трансивъра на устройствата и други фактори(много ще разточа нещата, не са за форума), но ако става дума за клетката примерно на покрива на блок 232 в Младост 3, няма да е трудно да се проведе издирването. Така си мисля.![]()
Не че има полза от всичките ми размишления, но нали се сещате, че първо трябва да прочета, после да осмиля, да започна да разсъждавам и дам абсолютно недвусмислен отговор. (професионално изкривяване)![]()
![]()
![]()
Съпричастен съм към случката. На такива криминални лица не трябва да се има доверие.