даваш си лекциите,а после ни вест,ни кост!

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

plan9usr
В началото бе словото

Мнение от plan9usr »

смях... :)
заббрави някой да ти даде, каквато и да е информация. сам такава информация не можеш да си изведеш. освен това е и незаконно. а дори и приблизително да знаеш от къде е звънял, например квартал или дори блок, пак не можеш да го намериш. :)
Java написа:Телефона между другото не е малко. Като вложа познанията си по мрежите, значи теоретически може да се измъкне информация от къде се провеждали разговорите. Трябва да се пази някъде инфото, с кои клетки е станала кънекцията точно с този телефон, защото всичко се маршрутирзира от точка до точка след като позвъниш и се засече телефона. Една клетка покрива разстояние от има няма 2-3км. Зависи от трансивъра на устройствата и други фактори(много ще разточа нещата, не са за форума), но ако става дума за клетката примерно на покрива на блок 232 в Младост 3, няма да е трудно да се проведе издирването. Така си мисля. :roll:
Не че има полза от всичките ми размишления, но нали се сещате, че първо трябва да прочета, после да осмиля, да започна да разсъждавам и дам абсолютно недвусмислен отговор. (професионално изкривяване) :lol: :lol: :lol:
Съпричастен съм към случката. На такива криминални лица не трябва да се има доверие.
Natalia
В началото бе словото

Мнение от Natalia »

наистина,признавам 4е постъпих глупаво.просто тя многоо ме помоли и каза,4е и било ужасно спе6но.определено ще ми е за обица :cry:
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

Просто следващия път отивате заедно в някой ксерокс и чакаш да преснимат всички лекции и учебници. Като е толкова важно, ще отдели някой лев за снимането.
Изображение
Аватар
mkt
От дъжд на вятър

Мнение от mkt »

лекций мога да дам, ама учебници НЕ
Natalia
В началото бе словото

Мнение от Natalia »

предполагам,4е 2 ри път няма да има или ако има ще бъда по-предпазлива :?
Аватар
Josif
Драскач

Мнение от Josif »

Според мене и тая Наталия е БОТ. :lol: :lol: :lol:
Silence tells me secretly Everything!
Аватар
PALADIN
В началото бе словото

Мнение от PALADIN »

Добре де не че нещо, ама за чий *** ви е да я търсите по телефон да я следите като можете просто да я намерите в унито или да питате някой неин колега (по-специално Наталия просто иди и питай на място за нея все пак и името и знаеш - Силвия); вместо да се тюхкаш просто иди виж програмата й във факултета и я издири посредством колегите :idea:
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

Наталия.......не ви виновна...просто си добричка и гледаш да помогнеш...но понеже в света има много гаднярчета за в бъдеще бъди по-внимателна....Идейката с ксерокса е иделна :wink:
Изображение
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Колко познато... Аз си дадох кандидат-студентските теми по литература /дадох му ги октомври/ на един от СУ. За приятелката му...За..20лева :) Естествено уговорката беше след това да ми доплати:) Телефонът му е изключен,което си е в реда на нещата :)

И както се издирват загубените кученца,така и аз го диря...ходих и до факултета,ама го нямаше..от Бургас е доколкото знам и е трудно да го засека.
Казва се КИРИЛ, 3 курс ИНФОРМАТИКА. ако някой може да ми помогне... :P

П.С.: като се погледна в огледалото виждам как над мен се появява облаче и пише: "FOOL !!!"
Изображение
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Познавам Силвия, дадох ай си кю номер на лично съобщение, а телефон нямам. Дори днес я видях на едно контролно, но не беше съвсем на близо, за да я питам... :(

Иначе за часовете, кгоато има лекции... идва сесия и няма да е много лесно да се издири даден човек по този начин.
Изображение
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

JAVA, МЕРси хихихихих :twisted:
Жив ми трябва,че си искам паричките :D :D :D Заради такива хора, добричките человеци като мен и Natalia губиме доверие.. :roll: :evil: :idea:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”