даваш си лекциите,а после ни вест,ни кост!

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Natalia
В началото бе словото

даваш си лекциите,а после ни вест,ни кост!

Мнение от Natalia »

На каква колегиалност ставам свидетел в СУ!Явно съм прекалено наивна.Случката е следната.Едно моми4е от настоящия форум ми писа лично съоб., 4е мннн спешно и трябват лекциите от 1 курс и ,4е ако и ги дам ще и спася живота.Аз нали съм си наивничка се вързах и й ги дадох барабар с 2 мн важни учебника!4акам аз ,4акам да ми ги върне.....пи6а и ....отговор няма.Телефонът и , можете да познаете е изклю4ен!Дано да не съм права и да не ме е завлякла с толкова важни лекции:( Наистина не знам защо някой с постъпките си трябва да убива и малкото останала недежда за човечност у хората :o
никът и е :massari-reallove.ако някой я познава моля, да й каже да ми върне лекциите,защото ве4е 1 семестър са у нея, а ми трябват!!!
Не се смейте на лековерността ми :?
Natalia
В началото бе словото

Мнение от Natalia »

да,дойде в унито и й ги дадох по най-тъпия начин, а сега ми трябват , пък и са важни по принцип :(
Natalia
В началото бе словото

Мнение от Natalia »

наистина не знам какво да правя, надявах се някой във форума да я познава:(
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Хммм... :? Наистина много кофти положение се е получило... :( И аз много внимавам, когато правя услуги, защото има хора, злоупотребяващи с доброто ни възпитание... :evil: Къде да я търсиш...Пожелавам ти да се оправят нещата и всичко да свърши добре...За това трудно се доверявам вече на непознати и рядко услужвам... :oops:
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Охооо ако не е от моя курс,или не е добър познат нищо не давам,всеки да си се спасява поединично
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Natalia
В началото бе словото

Мнение от Natalia »

благодаря за подкрепата, ами ще продължавам да звъня, да пиша съобщения, макар 4е знам 4е едва ли ще има резултат.......
Natalia
В началото бе словото

Мнение от Natalia »

:)супер обяснения даваш , от който за съжаление нищо не разбрах; според мен най-вероятно в момента е сменена картата:( друго не знам
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Има 1 малко вероятен вариант - на момичето нещо да му се е случило...Не дай боже, ама стават такива неща... :? Може и да не е умишлено това 'завличане"... :roll:
Natalia
В началото бе словото

Мнение от Natalia »

според мен е мннного малко вероятно.дано не е така разбира се,но ве4е се съмнявам във вси4ко и едва ли бих услужила на някого с каквото и да било пове4е!макар 4е като се знам каква съм сигурно след 1 месец ще ми мине яда :oops:
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Все по-трудно е да се повярва в днешно време, да... :!: Аз все пак се чудя за какво и е, какъв интерес има да ти краде лекции... :roll:
Natalia
В началото бе словото

Мнение от Natalia »

ами , да това с телефона е идея , ще проверя.4естно казано и аз не знам за какво толкова са и тези лекции.или пък просто ги е затрила някъде и е забравила ,4е трябва да се връщат , не знам.много ме е яд и за 2та учебника:(
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”