Хоспитиране-НУПЧЕ айде моля Ви помагайте
Хоспитиране-НУПЧЕ айде моля Ви помагайте
Здравейте!Мама съм на 10 месечно бебе и съм студентка 2 курс НУПЧЕ.Както се сещате,нямам възможност да ходя на лекции.Гледам си бебето и уча за изпитите си главно по учебници.Говорих с преподавателката ми по хоспититираме,прояви голямо разбиране и ми каза да намеря от някой да препиша няколко от записките му и ще ми пише оценка.Има ли някой,който може да ми съдейства? 
- Арлина Мей
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Арлина Мей
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Виж, пиле, може би никой от твоята специалност не я е разгледал. Аз доколкото знам сте и по-малко от другите. Не забравяй, че в СУ сме хиляди студенти! Най-вероятно не е имало кой да ти помогне, а не че никой не е искал. Поне така се надявам де.
Как мина изпитът? Последно достатъчно ли беше да учиш от учебника?
Как мина изпитът? Последно достатъчно ли беше да учиш от учебника?
Ами,пиле,изпитът едвам го избутах с тройка,ако и нея съм я хванала.Беше от тези тестове,на които ако не си ходил на лекции,общо взето нямаш шанс.Сещаш се нали?През цялото време викаше,това съм ви го казвал,онова пък нарочно ви го припомних и аз гледах умно
Явно си имаше и бая доза импровизирани въпроси,защото първите трима предали бяха с двойки
Колкото съм изкарала-толкова!Важното е да сме здрави,всичко друго е подробност,пиле 
щастлива мама