Хоспитиране-НУПЧЕ айде моля Ви помагайте

Архив на всички останали категории.
Аватар
Inka
В началото бе словото

Хоспитиране-НУПЧЕ айде моля Ви помагайте

Мнение от Inka »

Здравейте!Мама съм на 10 месечно бебе и съм студентка 2 курс НУПЧЕ.Както се сещате,нямам възможност да ходя на лекции.Гледам си бебето и уча за изпитите си главно по учебници.Говорих с преподавателката ми по хоспититираме,прояви голямо разбиране и ми каза да намеря от някой да препиша няколко от записките му и ще ми пише оценка.Има ли някой,който може да ми съдейства? :roll:
Аватар
Inka
В началото бе словото

Мнение от Inka »

Сега четох една предишна тема и във връзка с нея-обещавам да не крада лекции :roll: :?
Аватар
Арлина Мей
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Арлина Мей »

Inka, след като пишеш на нас, явно нямаш някое приятелче, което да ходи сериозно на лекции. Аз за съжаление не познавам никого. Поне не и някой,който би ти свършил работа. Надявам се форумците да ударят едно рамо!!! И всичко най-хубаво на вас с бебчо :angel13:
- ти си смела мама:)
КЪСМЕТ!
Аватар
Inka
В началото бе словото

Мнение от Inka »

Арлина Мей,много си мила,благодаря ти за хубавите думи! :flower: Дано наистина някой се отзове...
Аватар
Inka
В началото бе словото

Мнение от Inka »

Никой от форума не помогна:(Намерих си ги все пак от една колежка,с която днес бяхме на изпит.Страшно сте отзивчиви:roll: 100 човека да ти видят темата и никой да не се обади.Просто нямам думи :(
Аватар
Арлина Мей
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Арлина Мей »

Виж, пиле, може би никой от твоята специалност не я е разгледал. Аз доколкото знам сте и по-малко от другите. Не забравяй, че в СУ сме хиляди студенти! Най-вероятно не е имало кой да ти помогне, а не че никой не е искал. Поне така се надявам де.
Как мина изпитът? Последно достатъчно ли беше да учиш от учебника?
Аватар
Inka
В началото бе словото

Мнение от Inka »

Ами,пиле,изпитът едвам го избутах с тройка,ако и нея съм я хванала.Беше от тези тестове,на които ако не си ходил на лекции,общо взето нямаш шанс.Сещаш се нали?През цялото време викаше,това съм ви го казвал,онова пък нарочно ви го припомних и аз гледах умно :wink: Явно си имаше и бая доза импровизирани въпроси,защото първите трима предали бяха с двойки :? Колкото съм изкарала-толкова!Важното е да сме здрави,всичко друго е подробност,пиле :)
щастлива мама
Публикувай отговор

Обратно към “Други”