ФЖМК - легендата продължава

Подфорум към Факултета по журналистика и масова комуникация

Модератор: Шепот

Публикувай отговор
Аватар
Pun1sher
Пишете, о, братя

Мнение от Pun1sher »

Eхоо призовавам всички журналисти да ми кажат кога, по какво , и на касни дати са ни изпитите, че съм в тотално неведени. Бпогодаря предварително
Whatever, Whatever, I'll Do What I Want !!!
Изображение

http://spoilerslost.blogspot.com/
Аватар
Ronia
В началото бе словото

Мнение от Ronia »

Здравейте колегииии!!! Първо ЧНГ и мн успешна сесия!
На всички :albino: , които ще имат изпит при Нели Огнянова искам да кажа, че това е един от най-яките и стойностни преподаватели във ФЖМК!!! Тя е истински професионалист и авторитет! Ако си научите законите, които трябва и си попрочетете лекциите нямате грижи!!! :D :thumbleft:

А сега аз да попитам, някои от по-големите батковци и каки от ФЖМК, които са си взели СТАТИСТИКАТА при Бондиков и МО-то при М. Нейкова от 2-ри курс! Абе хора кажете някакви трикове как се взимат тия изпити??? И въобще възможно ли е да се вземат...особено статистиката, за която няма и учебник, даже!!!:study:
Ще се радвам, ако някои може да ми даде ценни съвети за тези изпити!
И я кажете честно вярно ли е ширещото се мнение, че на тези изпити е яко касапница???
:roll:

------------------------------------------------------------------------------------
Изображение
Не разбирате ли, момчета,
каква е мойта цена!
Тя е ниска за летните плажове
и висока за ваш'те сърца!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Трикове - силна храна, много спокойствие и без шаш.
И ние си им викахме Големия шлем (и за Св. Троица чух), заедно с Народопсихологията, но се оказа, че няма нищо страшно.
За статистиката хич и не се втелявайте - материалът ви е 10 листа, сигурна съм. Накрая имах чувството, че ги знам наизуст. Вярно, ние нямахме устен и вероятно това облекчи ситуацията, но не може да е мн по-страшно, ако си вярваш. Да не говорим, че Бондиков е много точен човек, стряска за шоуто.
Изпитът по МО е сериозен, но въпросите са само основни - наистина върху целия материал, но доц. Нейкова не изпада в подробности с цел да закопае някого. Оценяването е строго, но справедливо. Само не пишете Русия вместо СССР, че се раждат големи бисери.
И кво сте се шашнали от тях, не разбирам. Днес ми е първи ден във Факултета, проглушиха ми ушите... Чудо голЕмо!
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Ronia
В началото бе словото

Мнение от Ronia »

Еее Търговецо благодаря за успокоителните думи! Имаме нужда от тях...Абе така казано от теб звучи многоспокойно и лесно, но друго си е човек, който го е минал успешно и вече му се струва лесно..ами ние бедните второкурсничета ще трепкаме като листчета пред изпитните врати...Ха дано всичко да е както ти казваш и минем успешно...

Добре де ама аз пак да питам за Бондиков, значи дава два въпроса, ама точно по лекциите както са, така ли? И иска да му отговориш дума по дума както е в лекциите?

...оффф Бонди бъди милостив към нисшите по знания...
:roll:

ПС Търговецо, тамън щях да ти кажа, че искам да ми разправяш за Finland, но после видях линка на блога ти, сега отивам да чета...надявам се си си изкарала готино...А там изпитите как бяха, беше ли трудно?
Не разбирате ли, момчета,
каква е мойта цена!
Тя е ниска за летните плажове
и висока за ваш'те сърца!
Sellena
В началото бе словото

Мнение от Sellena »

Hey, Punisher,

горе - долу са така:

16.01 - знаеш :shock:

6.02 -медийно

17.02 - соц. психология

БИС - още не сме определили дата

Информационни - 17 януари, но го е отложил за нататък

p.s. ако си направил смелото решение да си на италиански, има тест във вторник в 7 часа :P
И цветята плачат, но някои си мислят, че това е роса.
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

и аз се обръщам към каките и батковците-дайте съвети за изпити по медийно право ? :shock:
I want to be destructive,trash everything in site, beat the Devil at his game, abuse myself all night...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Бе там и Господ не може да ти помогне, казах го 100 пъти.

За Бондиков - май 2 въпроса (или бяха 3), пишеш си нормално каквото помниш и това е. Ако нямате устен, ще реже доста за малки грешки в писмения - аз омотах само една формула и имам 5, ама да съм му мислила.

Колкото до Финландия - не бяха лесни изпитите, ама предметите бяха хипер-мега интересни. Лошото е, че няма да ми зачетат нищо у дома. :?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Pun1sher
Пишете, о, братя

Мнение от Pun1sher »

ООО Селена благадаря много чувствам се молко по знаещ. И ест съм на оталиянси и съм бил сямо веднъж и то с махмурлук. Иначе аз се чуда дали да не заложа да уча за всичко, а медийното септември директно тъй като там нещата и знанията ми са катастрофални. А по соц- психология и БЕС какво представлява изпита ?
Whatever, Whatever, I'll Do What I Want !!!
Изображение

http://spoilerslost.blogspot.com/
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

Търговецът на кристал написа:Бе там и Господ не може да ти помогне, казах го 100 пъти.
:shock: :shock: :? лошо...
I want to be destructive,trash everything in site, beat the Devil at his game, abuse myself all night...
Аватар
vassito_val
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vassito_val »

Изображение
Aйде да ни е честит ЕС.
Ицо, кво ще става вече с дядовата ракия, а?!
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

васи,да ти се похваля-помниш ли талончетата,които пускахме като гледахме ''рибарят и неговата душа"?
вчера ми пратиха мейл,че съм спечелила карта "приятел на театър 199" и цяла година ще мога да взимам по 2 билета с отстъпка 20% :D :D :D
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Миналата година бяха с 50%, защо са ги намалили, беееееее :(
В края на ноември
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

пише,че ако първите 2 месеца отида на 3 представления ще станат 30%
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Айде тогава на Никой не знае, че съм куче и Секс, наркотици и рокендрол на 17.01 и 18.01 :)
В края на ноември
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

:cry: :cry: 17-защита на есе по военна журналистика,18-изпитче по социолигия
театъра ще почака малко засега :cry:
Публикувай отговор

Обратно към “ФЖМК”