Образователни технологии
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
maxi
И тва е едно от яките неща там,щото те кара да се чувстваш равен на тях,не като в училище- да ти се правят на отворени и да гледат на тебе като някакъв недорасляк. Ма и на даскалите им се говори на имена - кво ще кажете,а?! И то без значение от възрастта.Е,не е най-важно това,разбира се,има и някои бръчкави неща като юркането да учиш всеки път,на което много не сме навити,ама няма как,сами сме си избрали пътя.
-
maxi
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Общо 4. + една прекрасна дама по английски, при която ходех само за пробни изпити, така че нея не я включвам към преподавателите. Та, общо 4, от които само 1 кадърен. Е** си късмета!maxi написа:Та колко са ти преподавали?
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
-
maxi
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Явих се. Питай ( на лична, ако искаш, за да не задръстваме темата излишно ). Колкото до дамата - познавам я, но тя не ми е предавала, а само ми проверяваше тестовете, диктовките и есетата.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
-
maxi