Образователни технологии

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
maxi

Мнение от maxi »

И тва е едно от яките неща там,щото те кара да се чувстваш равен на тях,не като в училище- да ти се правят на отворени и да гледат на тебе като някакъв недорасляк. Ма и на даскалите им се говори на имена - кво ще кажете,а?! И то без значение от възрастта.Е,не е най-важно това,разбира се,има и някои бръчкави неща като юркането да учиш всеки път,на което много не сме навити,ама няма как,сами сме си избрали пътя.
Аватар
zvezdi4ka
От дъжд на вятър

Мнение от zvezdi4ka »

Само се притеснявам че може да няма места при въпросния господин.. :?
Аватар
zvezdi4ka
От дъжд на вятър

Мнение от zvezdi4ka »

P.S-Благодаря на всички за информацията!Супер сте! :)
maxi

Мнение от maxi »

И да не е при въпросния господин няма да е фатално,защото има и други качествени даскали -не виждаш ли,че тук всеки си хвали своя-при когото учи или е учил.Това не значи,че са единствените,просто направи малко проучване!
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

maxi написа:Та колко са ти преподавали?
Общо 4. + една прекрасна дама по английски, при която ходех само за пробни изпити, така че нея не я включвам към преподавателите. Та, общо 4, от които само 1 кадърен. Е** си късмета!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
maxi

Мнение от maxi »

Ееее,това звучи малко каръшко,дано ти се е отпушил после късмета!И кво и беше прекрасното на тая дама по английски щом не я познаваш?
Всъщност ти яви ли се на английски-да те питам това-онова?
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Явих се. Питай ( на лична, ако искаш, за да не задръстваме темата излишно ). Колкото до дамата - познавам я, но тя не ми е предавала, а само ми проверяваше тестовете, диктовките и есетата.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
maxi

Мнение от maxi »

Добре де,дай малко жокер,нали знаеш,че ме интересува ?После минавам на лична.
maxi

Мнение от maxi »

Тук някъде споменаваха един географ и една англичанка - тази ли е?
maxi

Мнение от maxi »

Някой да се е записал на курса за ЕПИ?
maxi

Мнение от maxi »

Хайде бе,курса нали почна,пуснете малко мнение-заслужава ли си?
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:twisted: Никъф Жокер за тебе! :twisted: :wink:
maxi

Мнение от maxi »

Май като се замисля,не си падам по такова общуване.
goshko
От дъжд на вятър

Мнение от goshko »

Ходя в Образователни технологии и съм доволен! Добре преподават ,правят пробни изпити и после оценяват...бе доволен съм общо взето! Ходя по география и в момента сме на тема Металургия...отвратителна е
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”