Минало и съвремие на Югоизточна Европа 2
Модератор: sientelo
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
За нас лично съм го забелязала, но нямам впечатления за другите факултети.апокалиптик написа:Ти още ли не си го забелязала?!feichka написа:Хаха, ИФ ли води в тази класация?pora_e_priqtel написа:Матанов те е метнал. Историците са пияндетаfeichka написа: Матанов каза, че в ИФ не харесват многото пиене, но пък и порицават въздържателите.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- feichka
- Форумно зомби
Да, може и да си прав, но аз от 5 години съм закърмена с хуманитарните науки (историята най-вече), видяла съм какво ми се отдава и какво ми е интересно. Януари месец 2006, аз знаех, че искам да съм в ИФ, в тази специалност, в която съм сега и точка.апокалиптик написа:Хм, поне изчакай първата ти сесия да мине, пък тогава прецени... А и такива обобщения май е най-разумно да се правят в края на следването - в първи курс човек изобщо и не подозира къде всъщност е попаднал. Едно как се чувстваш, друго защо ти е толкова добре и дали не те очакват неприятни изненади. От другите и от теб самия. Gnothi sеauton, нали така....feichka написа:Абе, каквото и да си говорим, във всяко едно отношение, се радвам, че съм в ИФ (мале, колко запетайки, 100 % съм ги объркала). Сигурна съм, че никъде другаде не бих се чувствала така в свои води, както тук.
- feichka
- Форумно зомби
Да, занимаваме се и с тези неща, не е зле, дообогатява цялата обща обстановка, но все пак не си ги представям да ги уча изцяло.апокалиптик написа:Хм, като гледам, вашата специалност явно ти дава шанс да се позакърмиш и с неща извън историята и хуманитарните, тяно казано, науки; зарежи тия схоластични сфери поне за и звестно време и се позанимавай със социални науки, от типа на любимата ти политология, социология, дори фундаментална философия - няма да ти навреди....feichka написа:[Да, може и да си прав, но аз от 5 години съм закърмена с хуманитарните науки (историята най-вече), видяла съм какво ми се отдава и какво ми е интересно. Януари месец 2006, аз знаех, че искам да съм в ИФ, в тази специалност, в която съм сега и точка.Нямах огромни очаквания към СУ - готова съм на всичко - тежки изпити, неприятни изненади и какво ли още не. Не очаквам нещата да ми падат от небето, да ме глезят и т.н. Каквото стане, стане.
Приятно ми е да уча това, пък каквото сабя покаже.
И това за gnothi seauton е вярно.