НЕДЕЛЯ, 9:45 - 10ч., ПРЕД РЕКТОРАТА - ПОРЕДНИЯ СБЛЪСЪК!

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Академика е супер! Там става за дерби мач, на НСА също! А за свирките и 133-то съм напълно съгласен 8)
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Разболявам се, втриса ме и имам температура. Дано ми мине до неделя. :cry:
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Ще ти мине- споко! Пий грипостад и греяна ракия.
Аватар
Lef7y
В началото бе словото

Re: //

Мнение от Lef7y »

azzaro написа: 133-то рулира по въртене на свирки хаха
Бреииий, колко оригинални. Тия само са от форума на СУ. Не ми пука на шлифера какво мислиш... :bootyshake: Ще играеме, където решим всички!
Знам да четам, знам да пишам,
оти да не сум критик.
Ако сгрешам, ке го бришам,
ке го лижам со язик.

Тома Измирлиев
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от don_angelitto »

Големият терен на СС е 60лв на час!
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Големият терен на СС е 60лв на час!
Опа пичовеее ГРЕДА! Ще се играе на асфалт, мокър при това ;). Освен ако не вземем игрището за 6+1, което бтв също е доволно хлъзгаво :)
като че ли предпочитам асфалта, 6+1 с резерви, а ако от археологията се съберем повече хора, както всъщност е тръгнало, ще си помислим с кого можем да услужим на нашите колеги от Етнология 1 ;) не се палете на Шикозе пичове, просто има навик да прекалява с кафенцето ;)
zamunda.net will never die!
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от don_angelitto »

Според мене игрището е за 9 човека в отбор. Но ако играете например с една резерва (т.е. по 10) час и половина, излиза 90/20=4,50лв на калпак. Това е по-изгодно от клетките на Академик. Обаче игрището е чисто ново. Да знаете, че ако е мокро, се хлъзга и е добре да имате бутонки.
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

ако играете например с една резерва (т.е. по 10)
не виждам как ще стане... мерси за инфото братле :)
Аватар
I am weasel
От дъжд на вятър

Мнение от I am weasel »

И какво, в крайна сметка къде се очертава да играем? Доколкото разбирам - в 133. Щото, ако наистина е 60 лева на час на Спортна София, за 3 часа това са 180 лева! Много бааааа! 7-8 лева на парче, ако не и повече само за да играя мач. Не благодаря. По-добре на асфалта. Цял живот там си ритам и ако се уцели броя на играчите, които побира игрището, стават супер мачове.
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Държа да отбележа, че с оглед на някои скорошни събития в неделя ще се играе един истински Евро турнир :lol: нека им покажем на ония дървари "професионалистите" как се играе тая игра на Европейско ниво :lol: :lol: :lol:
Аватар
SoNoR
Пишете, о, братя

Мнение от SoNoR »

Супер, започнаха се заканите :lol: :lol: :lol:
Аватар
I am weasel
От дъжд на вятър

Мнение от I am weasel »

Етнолозите сме петима. Единия е на рожден ден в събота вечерта и има вероятност да дойде в неделя сутринта, ама не е голяма. Да се помъча ли да намеря още един-двама човека или някои ще мине към нас?
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Оо помъчи се приятелю, помъчи се защото не е ясно до последно колко ще сме ние. Имам една молба към етнолозите - моля ви, не взимайте Кристиян в отбора ви, защото ни е адски нужен точно в неделя - отсъства титулярния вратар, вместо него ще пази един от двамата най-стабилни защитници, а за другия не се знае дали ще се появи изобщо, така че може да се окаже, че нямаме друг играч освен Крис, който да може да играе в защита. Разчитам на проява на феърплей от ваша страна, знам, че избора е негов, за това ви моля да не го навивате да играе за вас. Осъзнавам колко невероятно малоумно може да прозвучи това мнение, но трябва най-малкото да знам с какво ще разполагаме в неделя.

Ще ви помоля също (не се заяждам, просто ви моля) другия път, когато се наемете да участвате в такъв турнир, да осигурите предварително отбор без да се надявате на другите, някакси несериозно изглежда.

П.С.
Супер, започнаха се заканите
имах предвид отборите ни участници в Евротурнирите, не някой друг, наш противник примерно ;)
Аватар
I am weasel
От дъжд на вятър

Мнение от I am weasel »

ZdrafQueZzZz, Кристиян ще играе към вас. Все пак е археолог. Пък и той така иска. Айде, още двама осигурих. Вече сме петима етнолози + двама бивши съученици на етнолог. Трябват ли още?
Последно промяна от I am weasel на 13 Яну 2007, 00:39, променено общо 1 път.
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

И ако правилно съм разбрал + малка вероятност за още един (купонясал, но няма значение) етнолог... ами братле не е изключено да ви услужим с играч ако се наложи, просто това ще се разбере в последния момент като видим колко от нашите ще дойдат, поне е сигурно че ще имаме 7 за отбор.
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”