НЕДЕЛЯ, 9:45 - 10ч., ПРЕД РЕКТОРАТА - ПОРЕДНИЯ СБЛЪСЪК!
Модератори: ники, Methuselah
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
Re: //
Бреииий, колко оригинални. Тия само са от форума на СУ. Не ми пука на шлифера какво мислиш...azzaro написа: 133-то рулира по въртене на свирки хаха
Знам да четам, знам да пишам,
оти да не сум критик.
Ако сгрешам, ке го бришам,
ке го лижам со язик.
Тома Измирлиев
оти да не сум критик.
Ако сгрешам, ке го бришам,
ке го лижам со язик.
Тома Измирлиев
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
Опа пичовеее ГРЕДА! Ще се играе на асфалт, мокър при товаГолемият терен на СС е 60лв на час!
като че ли предпочитам асфалта, 6+1 с резерви, а ако от археологията се съберем повече хора, както всъщност е тръгнало, ще си помислим с кого можем да услужим на нашите колеги от Етнология 1
zamunda.net will never die!
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
- I am weasel
- От дъжд на вятър
И какво, в крайна сметка къде се очертава да играем? Доколкото разбирам - в 133. Щото, ако наистина е 60 лева на час на Спортна София, за 3 часа това са 180 лева! Много бааааа! 7-8 лева на парче, ако не и повече само за да играя мач. Не благодаря. По-добре на асфалта. Цял живот там си ритам и ако се уцели броя на играчите, които побира игрището, стават супер мачове.
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
- I am weasel
- От дъжд на вятър
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
Оо помъчи се приятелю, помъчи се защото не е ясно до последно колко ще сме ние. Имам една молба към етнолозите - моля ви, не взимайте Кристиян в отбора ви, защото ни е адски нужен точно в неделя - отсъства титулярния вратар, вместо него ще пази един от двамата най-стабилни защитници, а за другия не се знае дали ще се появи изобщо, така че може да се окаже, че нямаме друг играч освен Крис, който да може да играе в защита. Разчитам на проява на феърплей от ваша страна, знам, че избора е негов, за това ви моля да не го навивате да играе за вас. Осъзнавам колко невероятно малоумно може да прозвучи това мнение, но трябва най-малкото да знам с какво ще разполагаме в неделя.
Ще ви помоля също (не се заяждам, просто ви моля) другия път, когато се наемете да участвате в такъв турнир, да осигурите предварително отбор без да се надявате на другите, някакси несериозно изглежда.
П.С.
Ще ви помоля също (не се заяждам, просто ви моля) другия път, когато се наемете да участвате в такъв турнир, да осигурите предварително отбор без да се надявате на другите, някакси несериозно изглежда.
П.С.
имах предвид отборите ни участници в Евротурнирите, не някой друг, наш противник примерноСупер, започнаха се заканите
- I am weasel
- От дъжд на вятър
ZdrafQueZzZz, Кристиян ще играе към вас. Все пак е археолог. Пък и той така иска. Айде, още двама осигурих. Вече сме петима етнолози + двама бивши съученици на етнолог. Трябват ли още?
Последно промяна от I am weasel на 13 Яну 2007, 00:39, променено общо 1 път.
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
И ако правилно съм разбрал + малка вероятност за още един (купонясал, но няма значение) етнолог... ами братле не е изключено да ви услужим с играч ако се наложи, просто това ще се разбере в последния момент като видим колко от нашите ще дойдат, поне е сигурно че ще имаме 7 за отбор.