ГЕОГРАФИЯ - ИЗПИТ!

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
steffancho
В началото бе словото

Мнение от steffancho »

Здравейте, аз ще кандидатствам с география и испански. Най ми се иска да ме приемат туризъм, ама ще видим дали ще стане.
Лошото е, че на скоро се реших на тази специалност и докато испанският не ми е проблем, то с географията не знам откъде да почна.
Не знам дали е по-добре да ходя при частен учител или на Образователните технологии... Има ли някой от Бургас, който е запознат?
goshko
От дъжд на вятър

Мнение от goshko »

Mи аз не съм от Бургас - от Плевен съм.Ходя в Образователни технологии...доволен съм,засега сме взели 10 теми!
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

стига ве кво толкова се пла6ите от тва население-тея 4исла не са толкова гадни .особено след като си нау4и6 темите за районите-тогава просто си4ко е написано на едно място .ПЪК И В СУ неискат 4ак толкова 4исла и можете т.е пове4е държат на тенденциите свързани с тези 4исла/ т.е ако кажете 4е еди къде си раждаемостта е по-ниска от средната в страната съ6то е хубаво../ мОга да ви кажа 4е аз на предварителния знаех добре само население релеф климат и г/д водите... и се падна Югозападен район и аз в 1вия момент ре6их да си ходя,но после сметнах 4е ако напи6а по малко от не6тата които знам от тея теми,които съм нау4ила пак е не6то.. и така и стана .Мислех 4е 6том незнам 4ислата за самия район/раждаемост смъртност и тн .. 6те е супер фатално ама не се оказа така .. доста не6та и от об6та култура написах -все пак съм от СФ-за тоя регион пи6ех... / и така в крайна сметка видях 4е се цени не толкова 4ислата и зубренето ,а смисъла и тенденциите свързани с тях .Бях изкарала 4.75 за тема която мислех 4е незнам и смятах да си предам празни листа и да си тръгна ..........
You're one in a million
You're once in a lifetime
goshko
От дъжд на вятър

Мнение от goshko »

Тиииии да нямаш нещо руско в тебе...че като гледам там по надолу от ника ти...Любим друг друга ала бала... :?: :roll:
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

heheheh нямам .... 4иста българка съм си
You're one in a million
You're once in a lifetime
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

Joanna_87 написа:Бях изкарала 4.75 за тема която мислех 4е незнам и смятах да си предам празни листа и да си тръгна ..........
Същата история и при мене.. :lol:
steffancho написа:Здравейте, аз ще кандидатствам с география и испански. Най ми се иска да ме приемат туризъм, ама ще видим дали ще стане.
Лошото е, че на скоро се реших на тази специалност и докато испанският не ми е проблем, то с географията не знам откъде да почна.
Не знам дали е по-добре да ходя при частен учител или на Образователните технологии... Има ли някой от Бургас, който е запознат?
На много кандидат-студенти изпита по език им се оказва препъни камък за туризма,така че щом там си на ниво,споко.За географията,не е късно да започнеш сега от нулата,има време да наваксаш,ако подходиш сериозно.От Б-с съм и ти пожелавам успех.
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Аватар
steffancho
В началото бе словото

Мнение от steffancho »

Мерси за съветите, хора! :D Вече се записах на уроци!
goshko
От дъжд на вятър

Мнение от goshko »

Сега остава да почнеш да мъчиш темите! Аз знам вече 11!
valence_to
В началото бе словото

Мнение от valence_to »

Здравейте! Извинявам се много, ако е написано някъде, но исках да ви питам знае ли се вече датата за предварителния?
goshko
От дъжд на вятър

Мнение от goshko »

Попринцим е май месец...но дата като че ли още не е излязла :cry:
Аватар
Franchesca
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Franchesca »

аз искам растениевъдство животновъдство или енергетика
Pokito a poko entendiendo
Que no vale la pena andar por andar
Que es mejor caminar pa ir creciendo
goshko
От дъжд на вятър

Мнение от goshko »

Браво бе! "Най-приятните теми!" Аз се моля да не се паднат те само...само СЕЛИЩА ше ни оправи нас... 8)
F-o-U-N-D-e-R
В началото бе словото

Мнение от F-o-U-N-D-e-R »

някой може ли да ми даде конспекта за кандидатстване ..а също така да ви попитам дали са ясни темите на предварителните изпити,или все още нищо не е публикувано :?:
Аватар
eleos
Пишете, о, братя

Мнение от eleos »

аз имам конспекта ама вчера една моя съседка ми каза че някой от темите ще бъдат махнати ..пък незнам :( ще се види когато му дойде времето
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”