НЕДЕЛЯ, 9:45 - 10ч., ПРЕД РЕКТОРАТА - ПОРЕДНИЯ СБЛЪСЪК!
Модератори: ники, Methuselah
Ако нямате нищо против да привличате играчи на free transfer, аз ще взема брат ми - играе добре и не е регистриран във форума, така че ще му е приятно да влезе от вас, примерноНико Вълнаров написа:Ами днес ( четвъртък) ще се уговаряме етнолозите. До вечерта трябва да се знае дали ще могат всички да дойдат. Най-много шестима ще се съберем.

//
пристигаме 3ма от културологията да ви видим нивото
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки
- sunbreeze
- Постоянно присъствие
Първо - капитан? Помисли си пакShiKoZE_UdodJY написа:Капитанът на археолозите потвърждава! Обаче тоя път не вадим наши играчи ако другите се съберат по-малко![]()
П.С. Държим да играем на СС!!!
Второ - ако са по-малко, пак ще извадим играч, за да играте по равно
А пък за СС...първо трябва всички (включително и другите отбори) да се съгласят, че не се знае колко ще ви излезе.
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
I am the captain of my soul
- [ OVeRMiND ]
- Пишете, о, братя
Няма да ни излезе чак толкова много на СС. Проблема е, че вероятно вече е запазено, а ако случайно не е, до Неделя сутрин ще са го запазили. За да го запазим трябва да дадем капаро. Това капаро, според тия от СС, трябва да е над 50 % от цялата стойност. Незнам кой ще се навие да ги даде тия пари предварително
. Примерно аз и ФивърНю 
Tриъгълен квадрат с формата на сфера подскача на въже.
- I am weasel
- От дъжд на вятър
Аз също предпочитам игрищата в училищата. Последния път като играх на Спортна София беше много хлъзгаво. А сега ще е и замръзнало...
Последно остава 9:45-10:00 пред централния в неделя, така ли?
Знам да четам, знам да пишам,
оти да не сум критик.
Ако сгрешам, ке го бришам,
ке го лижам со язик.
Тома Измирлиев
оти да не сум критик.
Ако сгрешам, ке го бришам,
ке го лижам со язик.
Тома Измирлиев
- FeLiKS
- Пишете, о, братя
V nedelq otbora na Arheologiqta 6te igrae v tristranniq turnir ,organiziran ot Foruma(edna otli4na ideq mejdu-drugoto,zaslujavat admiracii tipovete ot Foruma).Dano stane za "Sportna Sofiq"...tova e edin otli4en teren, na koito 6te probvame novata ni topka za 25 EURO.
Oba4e gleaite da si imate hora,za6toto sega nqma da izkarame nikoi(nezavisimo kakvi gi dranka SUNBREEZE;tq e momi4e,ne q vzemaite nasereiozno kogato se govori za futbol) xaxa i nakraq da znaete 4e az principno se kazvam FeLiKS....nzm kak se napisah Ododji.....tva be6e seriozna gre6ka.
Ne sum ot CSKA ,nito ot Levski....BG futbol ne gledam....xaxa nzm kak uspqh da se napi6a Ododji.
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
за неделя мисля че ще се съберем достатъчно, този път уговарянето няколко дена по-рано си каза думата
за троен турнир не знам, аз ще имам време само за 1 мач, щото към 13:00 трябва да бягам, а ако мислите да го проточим за повече от 1 ден - ще видим.
значи, аз към 9:45 ще цъфна на стъбите пред Ректората, ще взема моята топка за загрявка, няма да е лошо да я напомпам малко ако не забравя обаче
значи, аз към 9:45 ще цъфна на стъбите пред Ректората, ще взема моята топка за загрявка, няма да е лошо да я напомпам малко ако не забравя обаче
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
- FeLiKS
- Пишете, о, братя
A we topka 6te ima sus sigurnost...vie gledaite da se saberete kolkoto trqbva, za da se polu4i istinski dobur ma4.Tozi put nqma da izkarame nikoi.Ina4e dano stane tristranen turnir....ideqta vi si q biva po vsi4ki pokazateli....a za da se igrae dobur futbol trqbva da se hodi na Sportna Sofiq.....no po-princip nie 6te igraem kudeto kajete....nali bqhme "domakini" minaliq ma4...sega 6te igraem kudeto vie re6ite.
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ми аз доколкото знам от наша страна сме:
аз
Илиян
Добрев
Петко
Гелето
Владо (Polk)
Любо (комплект с Владо)
Ники (Боромир)
TheGreat7
май тоя път ние ще трябва да вадим хора
ок щом топката е сигурна, няма да влача моята
аз
Илиян
Добрев
Петко
Гелето
Владо (Polk)
Любо (комплект с Владо)
Ники (Боромир)
TheGreat7
май тоя път ние ще трябва да вадим хора
ок щом топката е сигурна, няма да влача моята
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
- FeLiKS
- Пишете, о, братя
Az vikam i dvata otbora da po4nat s po 7 4oveka(6+1)....tova 6te budat standartni formacii za takuv tip ma4ove....estestveno v hoda na ma4a vseki tim 6te moje da pravi neograni4en broi smeni(ako ima nqkakvi rezervi de...) taka i taka se o4ertava vseki otbor da izigrae 2 ma4a za kratko vreme...no nai-dobriq variant e da se zapo4ne sus sastavi 6+1....
ShiKoZE_UdodJY написа:Tozi put nqma da izkarame nikoi.I
Няма смисъл от врели-некипели, ако дойдем 10 човека и почнем и ние да се репчим "няма да вадим никой", а вие сте 7, ще ви стане тъжно, нали? Така че дайте да не бръщолевим повече измишльотини и да изчакаме до неделя да видим кой все пак ще дойде.ShiKoZE_UdodJY написа:Ne e problem da doidete pove4e...problema e 4e vie vinagi ste po-malko....
Ако сме в СМГ, Английската или 133 може да играем 6 + 1 без проблеми както досега. За СС не знам, мисля си, че в някое училище ще е по-добре, защото на асфалта по-принцип не се играе много грубо, докато на настилка всеки му отпуска края и почват Q-тата.
Но пак казвам, да дойде неделя, да се видим кои сме, пък схемите треньорите ще ги измислят, хъхъ