апокалиптик написа:Нито сме МОРЕ, нито МЮРЕ, а МСЮИЕ (или МСЮЕ).А резултати ще изнесем, не се притеснявай.
Вече се убедихме, че в ИФ културата на пиене е на ниво!
Модератор: sientelo
апокалиптик написа:Нито сме МОРЕ, нито МЮРЕ, а МСЮИЕ (или МСЮЕ).А резултати ще изнесем, не се притеснявай.
Колега,не беше ли 2-ри Октомври?feichka написа:Проф. Матанов ни организира събиране на специалността една вечер в Яйцето и там на дълго и на широко се говореше (и не само) за културата на пиене.Освен това на 3-ти октомври ни посрещнаха с ядене и пиене и отново проф. Матанов каза, че в ИФ не харесват многото пиене, но пък и порицават въздържателите.
Ами, 3-ти май беше.THE_PARASITE написа:Колега,не беше ли 2-ри Октомври?feichka написа:Проф. Матанов ни организира събиране на специалността една вечер в Яйцето и там на дълго и на широко се говореше (и не само) за културата на пиене.Освен това на 3-ти октомври ни посрещнаха с ядене и пиене и отново проф. Матанов каза, че в ИФ не харесват многото пиене, но пък и порицават въздържателите.
Абе, гадно е...Сто книги, вътре нещата завъртяни, не така както е в конспекта, блааа.апокалиптик написа:Какъв е този епохален въпрос, дето те измъчва? Не ми се вярва в областта на политологията да има нещо кой знае колко недостъпно, но пък знам ли наукообразието какви шедьоври може да роди...feichka написа:апокалиптик, шегувах се за годините.![]()
А иначе - аз се приеснявам за изпита по политология.Как ще се развиват тези въпроси и по-скоро откъде е един, така, добър въпрос.
![]()
Абе, гадно е...Сто книги, вътре нещата завъртяни, не така както е в конспекта, блааа.апокалиптик написа:Какъв е този епохален въпрос, дето те измъчва? Не ми се вярва в областта на политологията да има нещо кой знае колко недостъпно, но пък знам ли наукообразието какви шедьоври може да роди...feichka написа:апокалиптик, шегувах се за годините.![]()
А иначе - аз се приеснявам за изпита по политология.Как ще се развиват тези въпроси и по-скоро откъде е един, така, добър въпрос.
![]()
![]()