Все пак в крайна сметка трябва да довършим това, което сме започнали, апък вече останалото на късмет.
КСК 2007 - литература и история
Модератор: Boromir
- Anelka
- От дъжд на вятър
- Специалност: СУ, Европеистика
- Курс: трети
Нека и аз се включа към мрънкащите и се оплача, защото вече тотално полудявам и ме разбират само тези хора, които имат такъв проблем като моя, т.е. тези, които ще кандидатстват. Чух едни изказвания от рода на : К'во толкова има да научиш 20 теми, ей сега ги уча за 2 седмици, к'во се оплакваш и т.н. и съответно - още по-голям спек. Вярно, че през ваканцията и аз занемарих ученето и доста почивах, обаче си мисля, че всички имахме нужда от малко почивка след всичкото това тичане от училище към уроците и към къщи и от всичките неща, с които ни затрупват тази година в училище. Офф съжалявам за объркания пост, обаче и аз исках да се споделя на някого
Все пак в крайна сметка трябва да довършим това, което сме започнали, апък вече останалото на късмет.
- TimShel_Girl
- Драскач
На вас, дето ще учите теми, искрено ви съчувствам... То, не че с моята литература ми е по-лесно, но просто начинът е друг. Но да се вземем в ръце. Май с оплакване темите няма да се научат сами. Не знам да има някой, който е предполагал, че ще му е лесно, но ако има такава заблудена душа, то тя по-добре да седне и да се стяга в най-скоро време... Все пак, всички сме се хванали на хорото и трябва да го играем 
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
- TimShel_Girl
- Драскач
На вас, дето ще учите теми, искрено ви съчувствам... То, не че с моята литература ми е по-лесно, но просто начинът е друг. Но да се вземем в ръце. Май с оплакване темите няма да се научат сами. Не знам да има някой, който е предполагал, че ще му е лесно, но ако има такава заблудена душа, то тя по-добре да седне и да се стяга в най-скоро време... Все пак, всички сме се хванали на хорото и трябва да го играем
П.С. Ма наистина, тоя форум защо забива?...
П.С. Ма наистина, тоя форум защо забива?...
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
-
damien
- Да живей словото
- Курс: трети
timshell, вярваш или не аз си мислех, че ще ми е мн лесно
...надцених се както винаги
преди два месеца мислех да се откажа от историята за сметка на останалото, но...сега се бъхтя и мрънкам, да ще мрънкам и то много, но вече е късно!
(радвам се,че не се отказах все пак)
пп: вашият песимизъм ми вдъхва надежда, и все пак чийр ъп! горе главата!
преди два месеца мислех да се откажа от историята за сметка на останалото, но...сега се бъхтя и мрънкам, да ще мрънкам и то много, но вече е късно!
пп: вашият песимизъм ми вдъхва надежда, и все пак чийр ъп! горе главата!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Еми разбира се при добро стечение на обстоятелствата се надявам да стане това с журналистиката или нещо, което като изпит да е само литератураdamien написа:васко, ти с какво смяташ да кандидатстваш(освен литратура
)
пп: за журналистиката стискам палци!
Нещо друго ще ми дойде в повече просто, та затова само литература.
- TimShel_Girl
- Драскач
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Можем да извършим и езически жертвопринушения - хора и животни, за всеки случайdamien написа:дам...самият ник е достатъчно показателен![]()
аз предлагам да се организираме и да спретнем един молебен преди изпитите...
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...