npa написа:ako vi interesuvat u4ebnizi ot pyrvi kurs - prodawam moite:
1. ОБЩА ТЕОРИЯ НА ПРАВОТО - ДИМИТРИНА МИЛКОВА - ЮРИСПРЕС 2003 – ОРИГИНАЛ - 9,00 – прадава се за: 4,50
2. ОБЩА ТЕОРИЯ НА ПРАВОТО - РОСЕН ТАШЕВ - СИБИ 2004 – ФОТОКОПИЕ – 7,00 - прадава се за: 3,50
3. ИСТОРИЯ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ И ПРАВНИ УЧЕНИЯ - ЛЪЧЕЗАР ДАЧЕВ - СВИДА 2001 – ОРИГИНАЛ – 10,00 – продава се за: 5,00
4. УЧЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВАТА - ЛЪЧЕЗАР ДАЧЕВ - СВИДА 2001 – ОРИГИНАЛ – 10,00 - продава се за: 5,00
5. ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРСКАТА ФЕОДАЛНА ДЪРЖАВА И ПРАВО – ФОТОКОПИЕ – 8,00 - прадава се за: 4,00
6. ИСТОРИЯ НА НОВОБЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА И ПРАВО - ДИМИТЪР ТОКУШЕВ - СИБИ 2004 – ОРИГИНАЛ – 13,00 - прадава се за: 6,50
И аз това за първи път го чувам, но ще гледам утре да ида до ЮФ и да проверя лично и после ще кажа ако има промени. А иначе да ви питам все пак - някой знае ли ОУД на 6 ли е или на 7 ?
Intimacy is a four-syllable word for, "Here are my heart and soul, please grind them into a hamburger, and enjoy."
Aз съм се объркала за ОИТ, извинявам се , колеги. А някой знае ли от колко часа и в кой кабинет е ИБДП-то? Май е от 8, а преди е бил в 308 (мисля), но все пак...?
Да точно - от 8 в 308 кабинет... Аз така съм се сдухала - няма да мога да го взема тоя изпит и изобщо се чудя има ли смисъл сега да се явявам Прекалено малко въпроси знам, а все пак на устен няма как да препиша Дали ще ми даде да се явя с редовните?!
Intimacy is a four-syllable word for, "Here are my heart and soul, please grind them into a hamburger, and enjoy."
SPOKO, Sandra-разчитай на късмета си може пък и да ти помогне! Ако не се явиш после ще си мислиш, че може би си щяла да го вземеш ама не си се явила! Така че давай смело напред И си мисли колко е готин Токушев и как ако ти се падне някой въпрос, който не знаеш ще ти даде възможност да говориш за друг....абе общо взето МИСЛИ ПОЛОЖИТЕЛНО
Пък ние ще стискаме палци
"Вярвам в слънцето, дори когато не свети.
Вярвам в любовта, дори когато не е проявена.
Вярвам в Бог дори когато мълчи"
Е как няма да отидеш? Отиваш и ако ти е ниска оценката той сам те пита дали да ти я пише или искаш да се явиш септември. Т.е. от явяването нищо не губиш...