Образователни технологии
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
maxi
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
b_estranged
- В началото бе словото
Попрочетох туй-онуй по темата и реших да се включа: аз имам опит и с лошото и хубавото в тази фирма и искам да ви кажа, че ако сте случили на лош учител, ваше право си е да го смените, защото вие си давате парите все пак... Миналата година се сетих по никое време че ще кандидатствам с литература, записах се на курсове в ОТ и попаднах на учителка, която ми танцуваше по нервите: четеше произведения, четеше от учебника, подчертавахме като малоумни(тук искам да отбележа че макетирането за мен също е добре, защото имам зрителна памет, но не мога и думичка да запомня, когато някой ми го чете). Дори понякога въпросната оставяше на едно момиче да чете, а тя излизаше да си пуши... Аз въобще се отказах, защото така или иначе кандидатстването ми беше обречено... Тази година ходя на курсове при Киро по литература (реклама
), (не знам дали той е "снажният хубавец с убийствено зелени очи" за когото се говори вече няколко страници, защото не съм обръщала внимание на физическите му данни
), но съм страшно доволна от начина на преподаване: никой нищо не подчертава и чете, ние мислим и той ни стимулира да мислим, мотивиран е да ни подготви повече от нас самите, правим контролни в началото на всяко занятие, абе въобще много съм доволна. Така че, има и добри учители в тази фирма, разбира се всичко си зависи от нас, от една страна да учим, от друга да търсим най-доброто, 'щото да се оставиш в ръцете на безхаберен преподавател и после да го плюеш е малко безхарактерно;) С най добри чувства:)
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
При нас в Бургас чувам много лоши отзиви за учителите по история и методиката им на преподаване. Доколкото разбрах на учениците се дава един сборник с теми и те трябва да четат и да учат, а учителят си играе на компютъра в другата стая. 
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
-
maxi
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: