Здравейте, колеги, за много години!
Съвсем скоро втори курс имаме изпит по ИСИП и исках да запитам по-"гърмяните" от нас за някой hint:) всякаква информацийка за изпита е полезна - кои въпроси му харесват повече, как оценява и тн.. Очаквам вашите отговори:)) Всъщност.. доста хора ги очакваме;)
Поздрави!
ИЗПИТ ПО ИЗБИРАТЕЛНИ СИСТЕМИ И ПРОЦЕДУРИ - ПОМОЩ!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Арлина Мей
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
:)
о да, наистина очаквам с нетърпение някоя ценна информация, като любими теми, как протича писмения или устния изпит и има ли възможност за царски пищови...
И какви оценки пише - дали са според знанията или според купчинката, в която попаднеш, защото както чувам щели да са шарени - 3,4,5,6...
мерси предварително от името на всички
И какви оценки пише - дали са според знанията или според купчинката, в която попаднеш, защото както чувам щели да са шарени - 3,4,5,6...
мерси предварително от името на всички
- Арлина Мей
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
:)
Не се преписвало ли? Глупости - около мен има6е 7 човека, а от тях 6 бяха с царски пищови. Единственият, който нямаше, бях АЗ
( Не че не знаех.. мързеше ме да пиша царски и реших вместо това да си науча трите теми с най-голям шанс да се паднат... Имам предвид, че общовзето аз пишех като умопобъркан, а около мен си разказваха вицове. С други думи мина нормално и според моите очаквания - малко съм изненадан как стриктно следяха, че и изгониха няколко човека. А дали съм доволен ще се разбере другата седмица.
А иначе правната психология е изпит, който не бива да се пропуска...
Лекции обаче нямам и търся, та ако намериш, свиркай
)
А как си с лекциите по Сравнително конституционно???
Я дай някакъв маил или ми пиши на zmeyan@abv.bg
)
А иначе правната психология е изпит, който не бива да се пропуска...
Лекции обаче нямам и търся, та ако намериш, свиркай
А как си с лекциите по Сравнително конституционно???
Я дай някакъв маил или ми пиши на zmeyan@abv.bg
- Арлина Мей
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
oooo, душа, не се набутвай там: изпитът е устен и не особено лек.. Лично аз няма да го мятам, защото не е за специализацията,която съм избрала (правораздаване) Не знам ти на коя си се спрял. Лекциите по ПП ще ги имам след 2-3 седмици от една сладуранка от моята група. Мисля, че е сред единствените 3-ма, които имат материали по този предмет. Но ще се случи след изпита по МПП (моят е на 1ви януари). А ти кой поток си, уа?:) Нашият по ПП е писмен и е на 10-ти февруари! Пиши да не се тревожа за тебе;)
Мен ако питаш направи си царски пищови. Любимите му теми са за видовете избирателни системи. Ние миналата година бяхме разделени в 3 зали и аз и още един глупак закъсниахме и бяхме в зай-малката зала на 1-вия ред. И не можахме да препишем както трябва, защото Киров влезе няколко пъти. Аз имах 4
Тоест важен е обема, както и на всички други подобни изпити.
- Арлина Мей
- В началото бе словото
- Обратна връзка: