Ами при нас никой не върна заради дрехи или нещо такова... Имаше хора супер небрежно облечени и не ги върна, а говориха, че едва ли не ще ти се развика ако си с бижута... А такова нещо поне аз не видях.
Аз предлагам много конструктивно решение - да се направят карти за отстъпка. Някакви промоции да се вкарат, точно ще бъдат по-атрактивни за потребителите тези видове "услуги"...
Intimacy is a four-syllable word for, "Here are my heart and soul, please grind them into a hamburger, and enjoy."
Абе Токушев е фен, стига сте плюли човека То преди изпит какви ли не глупости се говорят, а после се оказва, че 90% е измислица. Един съвет от мен - изобщо не слушайте колегите си какви ви ги разправят, чули недочули от някого... Ако имате добър приятел от горен курс съветвайте се с него относно протичането на изпитите.
извън уронващите репутацията му слухове, искам да кажа, че Токушев е малко зъл по изпитите не е предразполагащ и пише по-ниската оценка. Шестиците са рядкост, respect на колегите, на които ги е писал.
От друга страна Т. постъпи некоректно спрямо нас. За тази година е одобрил прехвърлянето на 263-ма студенти в цялата ни специалност. Във 2-ри курс са само 180
Мисля, че всеки има право на 2ри шанс, ама спец. за университетите трябва да се сложат квоти за този "всеки". Както и да е, Т. вече не ни е декан, порасна му работата и сл. Богу вече не разполага с адм. власт в университета. Да се надяваме, че новият е по-съвестен!
zlostar написа:То преди изпит какви ли не глупости се говорят, а после се оказва, че 90% е измислица. Един съвет от мен - изобщо не слушайте колегите си какви ви ги разправят, чули недочули от някого... Ако имате добър приятел от горен курс съветвайте се с него относно протичането на изпитите.
Е добре де, ако толкова големи глупости бяха, щяха ли и студентите тук, които са минали изпита да продължават да ги споменават. Едва ли са само внушения
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" ~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си