а аз си мислех, че ще напиша мин. 3 теми по литература и ще наваксам с историята, ама нейсе
КСК 2007 - литература и история
Модератор: Boromir
-
damien
- Да живей словото
- Курс: трети
лично на мен периода 29.12-01.01 ми е абсолютна лудница - смесица между пълна депресия и тотално коледно-новогодишно изперкване...абе ежегодишното ,само че умножено по 10!
а аз си мислех, че ще напиша мин. 3 теми по литература и ще наваксам с историята, ама нейсе
ако не се стегна след 1ви просто нзнам...
- TimShel_Girl
- Драскач
Аз лично мисля, че съм добре...май по график се движа...Е, естиствено тия празници няма как да не ни разстроят програмата, ама всичко си е до воля... Аз уча само през деня, защото поради не знам какви причини ми е трудно да се концентрирам през нощта. Но за сега успявам да балансирам 
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
МРЪН!!!
С всеки изминал ден осъзнавам колко много е материалът по история и как започвам да полудявам. Но не, не си мислете, че е от много учене, по-скоро от много чудене как ще стане работата с ученето.
Преди имаше една тема отдушник, щях там да помрънкам, ама нещо не я видях...
както и да е...
как са нещата при вас?
С всеки изминал ден осъзнавам колко много е материалът по история и как започвам да полудявам. Но не, не си мислете, че е от много учене, по-скоро от много чудене как ще стане работата с ученето.
Преди имаше една тема отдушник, щях там да помрънкам, ама нещо не я видях...
както и да е...
как са нещата при вас?
Който не напредва всеки ден, всеки ден изостава!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- TimShel_Girl
- Драскач
Защо бе хора?
И да мрънкаме, съмнявам се, че темите сами ще се научат... Аз не знам да има някой, дето си е мислел, че ще е лесно...ако има такъв заблуден, съветвам го да се стяга яко, както трябва да направим и ние 
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
- TimShel_Girl
- Драскач
Защо бе хора?
И да мрънкаме, съмнявам се, че темите сами ще се научат... Аз не знам да има някой, дето си е мислел, че ще е лесно...ако има такъв заблуден, съветвам го да се стяга яко, както трябва да направим и ние 
- TimShel_Girl
- Драскач
Защо бе хора?
- Anelka
- От дъжд на вятър
- Специалност: СУ, Европеистика
- Курс: трети
Нека и аз се включа към мрънкащите и се оплача, защото вече тотално полудявам и ме разбират само тези хора, които имат такъв проблем като моя, т.е. тези, които ще кандидатстват. Чух едни изказвания от рода на : К'во толкова има да научиш 20 теми, ей сега ги уча за 2 седмици, к'во се оплакваш и т.н. и съответно - още по-голям спек. Вярно, че през ваканцията и аз занемарих ученето и доста почивах, обаче си мисля, че всички имахме нужда от малко почивка след всичкото това тичане от училище към уроците и към къщи и от всичките неща, с които ни затрупват тази година в училище. Офф съжалявам за объркания пост, обаче и аз исках да се споделя на някого
Все пак в крайна сметка трябва да довършим това, което сме започнали, апък вече останалото на късмет.
Все пак в крайна сметка трябва да довършим това, което сме започнали, апък вече останалото на късмет.