English
Модератор: Boromir
-
light_my_fire
- В началото бе словото
Да,просташки може и да звучи,но се готви хиляди пъти по-лесно от британския,пък и аз лично повече харесвам американския като звучене.Някак си звучи по-нормално,по-естествено за разлика от британския,които малко звучи като френския с лек привкус на специфична за англичаните надменност.Естествено всеки си има свой вкус.
-
maxi
- TheGreat7
- Танцуващия с клавиатури
:)
За есето не е нужно да вкарвате кой знае какъв сложен език или разни дълбоки разсъждения
Просто го постройте вярно, използвайте само словосъчетания, които сте сигурни, че са правилно употребени и задължително вкарвайте linking words поне на всяко 2-ро изречение. Горе-долу това е основното според мен. Успех ! 
The harder you fall, the higher you bounce...
- que3n0fdrama
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
В Пловдивския има предварителен, явете се там. Формата на есето е малко по-различен от този на Софийския (дават някакво малко текстче, към което има въпроси, които се явяват топик), но пък специално тази година диктовките и на предварителния, и на редовния по всеобщо мнение бяха по-трудни от тази в СУ.

-
maxi
- TheGreat7
- Танцуващия с клавиатури
:)
que3n0fdrama каза:
Нямаше нито 1(един) с по-висока оценка в СУ 
Не знам какво е това "всеобщо мнение", но моята оценка, както и на абсолютно всички мои познати, кандидатствали с английски в СУ и ПУ, беше доста по-висока в ПУ, отколкото в Алма Матерно пък специално тази година диктовките и на предварителния, и на редовния по всеобщо мнение бяха по-трудни от тази в СУ.
The harder you fall, the higher you bounce...
- que3n0fdrama
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
maxi