Здравейте,
проблема ми е следният:
бях се хванала на кофти бачкане и записала кофти спорт - неква самоотбрана в Академик.
Аз съм първи курс Журналистика и изобщо не бях в 4ас 4е ще ми трябват некви подписи, са изведнъж се оказва че имам 0 присъствия.
От 8ми тръгвам 2 пъти в седмицата, но май пак няма да успея да ги докарам 10
нямам идея ква ми е учителката, но някой ми каза да се обърна към студентския съвет, защото те можели да издействат нещо евентуално
и така аз се обръщам:
Студентски съветееее - ПОМООООЩ!!!
Спортът и студентският съвет
:)
Ехее, аз ако бях на твое място щях да се радвам че поне ще имам някакви присъствия
Аз съм 1ви курс Икономика и преди бях студент за 2 години в ТУ .. признаха ми някои изпити от там, но учудващо спорта не беше признат защото нямаше оценка ( в ТУ има само зачита се/ не се зачита).
Работя вечер и едвам се събуждам за лекции , почти не мога да го измисля тоя спорт в програмата ми.
Някой ако знае дали има ли вариант да се отложи спорта догодина или да ми каже на ЛС името на преподавател с който да говоря и да даде подпис - мнооого ще се радвам
Успешна сесия колеги !!
Аз съм 1ви курс Икономика и преди бях студент за 2 години в ТУ .. признаха ми някои изпити от там, но учудващо спорта не беше признат защото нямаше оценка ( в ТУ има само зачита се/ не се зачита).
Работя вечер и едвам се събуждам за лекции , почти не мога да го измисля тоя спорт в програмата ми.
Някой ако знае дали има ли вариант да се отложи спорта догодина или да ми каже на ЛС името на преподавател с който да говоря и да даде подпис - мнооого ще се радвам
Успешна сесия колеги !!
Nothing is Perfect
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Понеже в другата тема за проблемите със спорта е писано доста повече, заключвам тази и ви давам линк за натам
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 87&start=0

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)