Спортът и студентският съвет

Архив на теми от раздел "Студенти"
Заключено
Аватар
infy
В началото бе словото

Спортът и студентският съвет

Мнение от infy »

Здравейте,
проблема ми е следният:

бях се хванала на кофти бачкане и записала кофти спорт - неква самоотбрана в Академик.

Аз съм първи курс Журналистика и изобщо не бях в 4ас 4е ще ми трябват некви подписи, са изведнъж се оказва че имам 0 присъствия.
От 8ми тръгвам 2 пъти в седмицата, но май пак няма да успея да ги докарам 10
нямам идея ква ми е учителката, но някой ми каза да се обърна към студентския съвет, защото те можели да издействат нещо евентуално

и така аз се обръщам:

Студентски съветееее - ПОМООООЩ!!!
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Направи колкото можеш присъствия, виж я каква е, извинявай се там и ако е свястна, ще ти даде подпис.
pafkata
В началото бе словото
Обратна връзка:

:)

Мнение от pafkata »

Ехее, аз ако бях на твое място щях да се радвам че поне ще имам някакви присъствия

Аз съм 1ви курс Икономика и преди бях студент за 2 години в ТУ .. признаха ми някои изпити от там, но учудващо спорта не беше признат защото нямаше оценка ( в ТУ има само зачита се/ не се зачита).

Работя вечер и едвам се събуждам за лекции , почти не мога да го измисля тоя спорт в програмата ми.

Някой ако знае дали има ли вариант да се отложи спорта догодина или да ми каже на ЛС името на преподавател с който да говоря и да даде подпис - мнооого ще се радвам :)

Успешна сесия колеги !!
Nothing is Perfect
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Понеже в другата тема за проблемите със спорта е писано доста повече, заключвам тази и ви давам линк за натам :arrow: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 87&start=0
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Заключено

Обратно към “Студенти - АРХИВ”