Каква поредна футболна драма! 16:15 за Форума!
Модератори: ники, Methuselah
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
събота и на мен ми е екстра
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
- sunbreeze
- Постоянно присъствие
Ама ние сме на лекции до 15ч в събота 
Такам за по-лесно едно обобщение от страна на Археологията(предполагам, че милите ми другарченца ще са съгласни).Та....те могат да играят:
четвъртък - след 12:00
петък - след 11:00
събота - след 15:00
неделя - цял ден (предполагам)
А иначе като чета какви последици има от мача....едният ще ходи в манастир (а бтв Здравко, откога в манастирите има интернет?...модерна работа
), другият сънувал кошмари (и с право,Теди, и с право...
) .А това ми бяха най-надеждните играчи... Въобще - разбихте психиката на отбора

Такам за по-лесно едно обобщение от страна на Археологията(предполагам, че милите ми другарченца ще са съгласни).Та....те могат да играят:
четвъртък - след 12:00
петък - след 11:00
събота - след 15:00
неделя - цял ден (предполагам)
А иначе като чета какви последици има от мача....едният ще ходи в манастир (а бтв Здравко, откога в манастирите има интернет?...модерна работа
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
I am the captain of my soul
ммммм... Събота сме чааак до 3 часа. Тепърва да се събираме, да се чудиме къде ще играеме, да се преобличаме... -ще се стъмни. Щом в неделя не е удобно, може в четвъртък 12:30 пред главния (както миналата седмица).
Знам да четам, знам да пишам,
оти да не сум критик.
Ако сгрешам, ке го бришам,
ке го лижам со язик.
Тома Измирлиев
оти да не сум критик.
Ако сгрешам, ке го бришам,
ке го лижам со язик.
Тома Измирлиев
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
за четвъртък.. аз най-вероятно в последния момент ще разбера дали мога да се чупя от лекции, щото сега последните седмици на семестъра имам контролни през 2 дена и вече им загубих връзката.. така че ако се разберете за четвъртък, от мен имате само обещание като миналия път - "ще се опитам"
в петък по принцип съм свободен, ама мислех да ходя като квестор на едно контролно на първокурсници информатици, това май следобеда се пада.. не е задължително обаче, и мога да го пропусна
събота съм свободен цял ден
в неделя имам контролно от 2:00 (представи си!) така че ако ще е в неделя, гласувам да е по-рано, примерно 9-10 сутринта
аре да казват останалите кога могат, няма само с мен да се съобразявате
в петък по принцип съм свободен, ама мислех да ходя като квестор на едно контролно на първокурсници информатици, това май следобеда се пада.. не е задължително обаче, и мога да го пропусна
събота съм свободен цял ден
в неделя имам контролно от 2:00 (представи си!) така че ако ще е в неделя, гласувам да е по-рано, примерно 9-10 сутринта
аре да казват останалите кога могат, няма само с мен да се съобразявате
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове