Каква поредна футболна драма! 16:15 за Форума!

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
Lef7y
В началото бе словото

Мнение от Lef7y »

DobreFF написа: ... и играхме на терена, на който вие искахте
"Ние искахме"... мммда. Трябва да се знае, че вие бяхте насила отведени и накарани против волята си да играете в 133то :wink:
Знам да четам, знам да пишам,
оти да не сум критик.
Ако сгрешам, ке го бришам,
ке го лижам со язик.

Тома Измирлиев
Аватар
Lef7y
В началото бе словото

Мнение от Lef7y »

Няма значение... В нашия отбор вече се надига вълната на реваншизма. Говори се за мач на 14ти, в неделята. Чакам мнения по въпроса...
П.П. Не е лошо да се разбираме по-отрано, за да няма недомлъвки и "липсващи играчи". 8)
оти да не сум критик.
ке го лижам со язик.

Тома Измирлиев
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Сигурно ви е ужасно тежко. Да загубиш по такъв начин е направо жестоко. Представям си какво ви е и ви съчувствам искрено. Сигурно всяка нощ сънувате кошмари, свързани с победния гол в продължението. Но няма страшно - за вас остават спомените от изминали отдавна победи, както и крехката надеждица, че все някой ден ще вземете реванш. :lol: Понеже ние сме мъже и хора с достойнство ще приемем всяко ваше искане за реванш. :wink:
п.п Всичко е шегувито закачане, че някои много се връзват :lol:

Държа да отбележа, че на последния мач властваше пълен феърплей от страна и на двата отбора. На първо място Архиологията, въпреки че имаха 6 човека, играха честно с 5 и имаха 1 резерва. Чест им прави, защото можеха да играят и с човек повече. Второто, което направи силно впечатление е, че въпреки тежката загуба, повечето дойдоха след мача, стиснаха ни ръцете и ни поздравиха. От наша страна феърплея се изрази в една ситуация, когато можехме да направим много опасна контраатака, но извадихме топката в тъч, заради контузен играч.
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Сигурно всяка нощ сънувате кошмари, свързани с победния гол в продължението
Понеже ние сме мъже и хора с достойнство ще приемем всяко ваше искане за реванш
въпреки тежката загуба, повечето дойдоха след мача, стиснаха ни ръцете и ни поздравиха

1. Всъщност тайно се кефя, че успях веднъж да вкарам на Боромир, и още сънувам гола ;) А за гола в продължението - аз съм цесекар, отдавна съм свикнал с губенето на спечелени мачове. Общо взето нищо в тая игра не може да изненада истинския червен фен :lol:

2. Евала за тва, усещам как се заформя едно Вечно дерби, а и имам нужда от такова, след като едно друго Вечно дерби в последните години се превърна във Вечен Спам и нищо повече...

3. Ами... треньорката ни дърпа ушите и ни пляска когато се държим неприлично и не показваме уважение към противника ;) за тва тежка не тежка загубата, идваме и поздравяваме :lol:
zamunda.net will never die!
Аватар
Lef7y
В началото бе словото

Мнение от Lef7y »

Всичко е шегувито закачане, че някои много се връзват
Връзвам се, защото повечето хора, които четат това не знаят къде, кога и как се провеждат мачовете. Щом сте ни били "като гости", някой би помислил, че сте извършили велик подвиг! :!:
П.П. Иначе и ти приемай мойте изказвания като приятелски шеги и закачки :) и да, вече сънувах кошмар. :D
оти да не сум критик.
ке го лижам со язик.

Тома Измирлиев
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

и да, вече сънувах кошмар
верно ли бе Теди... я разкажи тва е интересно :)
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Тогава Реал Мадрид да играха вместо нас, нямаше да ви обърнат
ми мн ясно, Реал са нещастници :lol:
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

фитнес брато, фитнес... в това ни превъзхождате и затова така стана... не мога да си представя, че някой от наште ще се стресне и ще спре да играе... просто някой все едно ни спря кислорода по едно време
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

Lef7y написа: Говори се за мач на 14ти, в неделята. Чакам мнения по въпроса...
ама и вие как ги целите датите.. на 14ти имам контролно :( е, ако се разберете за час, в който мога да присъствам, ще дойда с удоволствие :) даже ще видя дали не мога да си правя контролното в друг ден с някоя друга група, за да може да ми е свободна неделята. айде да се организираме бързичко, щото още ме е яд за последния пропуснат мач :P
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

може да не е в неделя, не знаем, още не можем да се разберем кой кога може, а днес се чуха доста възгласи срещу датата 14ти, мислехме евентуално за четвъртък, как сте тогава?
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

пак ли четвъртък бе :( всеки четвъртък съм от 7:30 до 15:00 във ФМИ, след това съм на работа.. а, и почти всеки четвъртък имам контролно :x

и все пак, за кое време говорим? :) ако е някъде към следобеда, може да се измъкна от работа ;)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

нищо конкретно не мога да кажа, четвъртък просто беше подхвърлено като вариант... като се видим с колегите в понеделник най-вероятно ще се разберем за някакъв ден, но добре е да знаем кога вие можете да се съберете в пълен състав. Мисля, че събота е добър вариант, но някои от нас свършват в 3, ще видим какво можем да измислим, през това време вие решавайте и кажете ден, който ви е удобен на всички
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

Силно предпочитам някои от почивните дни + петък. За другите нещата са на кантар, докато през уикенда съм почти на 100% сигурен.
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”