Близнаци се родиха в различни години!
В новогодишната нощ в САЩ се родиха близнаци с разлика две минути, но в различни години, съобщава CNN.
На 31 декември 2006 година само две минути преди полунощ в медицинския център на Бостън, щата Масачузетс на Дженифър и Скот Хониг им се родило момиченце, а точно в полунощ на света се появил и нейният брат близнак.
Така близнаците са родени не само на различни дати, но и в различни години.
„Преди раждането с мъжа ми се смеехме, че би било много забавно, ако близнаците се родят в различни години“ - каза Дженифър Хониг.
Като се отбелязва, близнаците се родили преждевременно. Терминът на Дженифър бил през март.
Момиченцето тежи само 881 грама, а момченцето – килограм и 154 грама. Според докторите, новородените се чувстват добре, но ще трябва да останат в болницата до март.
Автокрадец катастрофира, изгуби се и извика полиция да го намери!
Крадец на коли се обади на телефон 911 и се предаде сам на полицията, след като два пъти катастрофира с отмъкнатия джип и на всичкото отгоре се загуби, опитвайки се да избяга от местопрестъплението този вторник, съобщи Асошиейтед прес.
31-годишният Клод Кинг от Палм Спрингс повикал ченгетата и признал, че е задигнал возилото - GMC Envoy.
„Здравейте, аз извърших престъпление“, чинно се изповядал човекът пред полицейската диспечерка. „Откраднах кола“, уточнил той.
След това поискал от полицаите да дойдат на мястото на катастрофата, а на въпроса на диспечерката къде се намира, Кинг не могъл да даде удовлетворителен отговор.
„Не мога да ви кажа. Просто не знам къде се намирам“, признал си крадецът.
Полицаите все пак успели да го открият – мъжът просто си седял на тротоара. След това го закарали в ареста, където си стои и в момента в очакване да му бъде повдигнато обвинение.
Нещо смешно
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Нещо смешно
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."