Каква поредна футболна драма! 16:15 за Форума!

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Каква поредна футболна драма! 16:15 за Форума!

Мнение от DobreFF »

Получи се изключително драматичен и интригуващ двубой с рядко виждан обрат. Отборът на форум СУ постигна втора поредна победа срещу своите опоненти от Археология 1 курс. Този път форумците имаха сериозни кадрови проблеми. Отсъстваха наказания (да ходи на лекции) играещ треньор Трипио, както и безценният вратар Боромир. Така съставът на форума изглеждаше доста осакатен. Все пак, на терена излязоха следните играчи - Ангел (фивърню), Петко (оувърмайнд), Илиян (да бъск), Емо (зенга) и Добрев (ДобреФФ). Сериозна агитка подкрепяше "архиепископите" и сякаш им даваше криле през целия мач. Срещата започна с лек превес за археологията. За кратко те поведоха в резултата с 3-4 гола и тази разлика се запази почти до края на първото полувреме. Постепенно обаче форума на СУ се окопити и започна да играе така, както искаха привържениците. Разликата беше стопена значително и първата част завърши при резултат 7:5 за "архиепископите". Второто полувреме започна шеметно за домакините. Набързо те вкараха 5 безответни гола и мачът отиваше към разгром за форума. След преполовяването на полувремето не се виждаше как форума ще загуби с по-малко от 5 гола. Тогава обаче сякаш гостите се преобразиха. Постепенно разликата взе да се стопява с голове на Зенгата, Добрев и Оувърмайнд. Минути преди края чудото беше на косъм. Резултатът беше изравнен. 1 минута преди края Форума на СУ поведе в резултата за 1 път в мача. Археолозите бяха в шок. Все пак успяха да изравнят с гол на Здравко. Мачът влезе в продължения и само 1 гол щеше да определи победителя. Точно тогава форумците възкръснаха от пепелта и забиха победния гол, за да увенчаят тази историческа победа. Веднага след изпълнението на центъра реферът даде последния съдийски сигнал. Феновете на "архипископите" бяха оклюмали, а еуфорията завладя "героите" от форум СУ. В крайна сметка, те успяха да направят феноменален обрат и с първото си повеждане в срещата да завоюват победата. Настроението в тима е силно приповдигнато. Отборът очаква предложения за контролни срещи от силни съперници. В момента се урежда мач срещу УНСС, но преговорите от страна на икономистите вървят много забавено. Може би се страхуват, респектирани от силата на СУ. Честито момчета! И занапред все повече подобни успехи!
Последно промяна от DobreFF на 10 Яну 2007, 21:16, променено общо 3 пъти.
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
elmo
В началото бе словото

Мнение от elmo »

Хехе, браво за победата момчета (мн добър коментар Добреф). Щом вече и без Боромир бием значи сме станали сериозен отбор. Дано наистина получим покана и от друг отбор и да излезем с оптималния си състав.
Който го може го може!
Аватар
Lef7y
В началото бе словото

Мнение от Lef7y »

Евала, момчета!!! Браво, браво, браво!!! :wav: Победихте ни. През цялото време вие бяхте по-класния тим, мачкахте ни и накрая съвсем заслужено ни бихте с исполинската разлика от един гол. :thumbleft:
Няма защо да пестя суперлативи за оценката ви през този мач. Бяхте направо блестящи!!! :laughing3: Само едно лично обръщение за добреФФ:
1. Привържаници се пише с "е".
2. Не знам как реши, че ние сме били домакини. :dontknow:
Знам да четам, знам да пишам,
оти да не сум критик.
Ако сгрешам, ке го бришам,
ке го лижам со язик.

Тома Измирлиев
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Честито на форума и на достойните му противици! :wink: Археолозите май ще трябва да отидат на поправителен по копане, защото от репортажа на ДобреФФ разбирам, че имат проблеми с физическата подготовка... :roll:
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Браво, пичове! Накарахте ме да се чувствам горд с всички вас! Другия път идвам и бием на нула който дойде.

:wav:

Евала и на Добрев за коментара, и на отбора за мазната победа с едничък гол разлика... Тия са най-болезнени :)
Изображение
Аватар
[ OVeRMiND ]
Пишете, о, братя

Мнение от [ OVeRMiND ] »

Браво момчета, честита победа ! Честно казано не вярвах, че ще ги обърнем, защото цял мач ни държаха разлика от 3-4 гола, пък и Археолозите много добре играха . Изведнъж, и аз не разбрах как, 6 бързи гола и айдеее. Според мен противниковия отбор повече заслужаваше победата, но какво да се прави, другия път ще има шанс тъпкано да ни го върне ;-).
Tриъгълен квадрат с формата на сфера подскача на въже.
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

0VeRMiND написа:другия път ще има шанс тъпкано да ни го върне ;-).
не, няма да има... че ръкавиците ме сърбят вече :twisted:
Изображение
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

За начало - добър коментар на Добрев! :D

За мача - двубоят беше в две полувремена от по 35 минути - общо около 70.
Та, от тези 70 минути, 60 минути археолозите мачкаха, 10 минути ние играхме. Явно не го очакваха. Ние се надигнахме и стопихме пасива, който постоянно варираше между 2 и 4 гола точно в самия край.
Наистина, според мен "архиепископите" ни отписаха в последните минути, ние се надъхахме и взехме, че бихме, въпреки че ни надиграваха през отаналото време с убийствените си контри.

Обаче ние показахме дух и амбиции!
Евала, "Форум СУ"! :lol:
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

според мен "архиепископите" ни отписаха в последните минути
мисля че просто сте по-добре физически подготвени от нас, на края бяхме доста уморени, не е толкова до отписване, все пак имахме да си връщаме от миналия път... успяхме до някъде с игра, но не и с резултат. Получи се приятен мач, аз лично съм доволен от играта ни, въпреки че когато Боромир отсъства няма как да знаем дали действително сме играли толкова добре, колкото си мисля :)
zamunda.net will never die!
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Само едно малко уточнение - мачът свърши 15:15 + вашият гол в т.нар. продължение, тоест 16:15 :)

Айде честита ви победа и от мен. Не че много заслужавахте да биете, ама то явно и ние не заслужаваме щом така не играем до края.
(хммм...лош навик да казвам "ние", при условие, че аз очевадно не играя :lol: )

Айде чакаме скоро пак да играете;) (пък ако може и да не е много студено....трябва да се мисли и за публиката;))
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

при условие, че аз очевадно не играя

ами казвам ти аз, тренер, ето, ти си седмия играч, влизай, играй, ама ти нееее, еми нека ти е гадно сега... и студено :P нали осъзнаваш, че заради тебе паднахме, щото не игра :lol: вместо да им честитиш се засрами, как може такова нещо...

П.С. А това за тъча никога няма да ти го простим да знаеш, ние, звездите на отбора сме много обидени, особено някои. Това си беше чисто предателство, да кажеш че не е тъч, какво като наистина не беше тъч... А толкова вярвяхме в теб... толкова предаден и отчаян от живота се чувствам, че още утре ще отида в манастир и никога няма да се върна (по възможност женски, иначе може и да размисля)... край нямаш вече звезда...

П.П.С. Ако случайно решиш да признаеш вината си, да се разкаеш, може и да се замисля за бляскаво завръщане, но засега отивам да живея на боб и сух хлебец до края на жалкото ми съществувание... :cry: :cry: :cry:
zamunda.net will never die!
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Lef7y написа: Само едно лично обръщение за добреФФ:
1. Привържаници се пише с "е".
2. Не знам как реши, че ние сме били домакини. :dontknow:
1. :thumbleft:
2. Ми щото имахте повече фенове и играхме на терена, на който вие искахте и на който вече имате победи над нас. Нашия домакински терен е Спортна София! :wink:
Да живее отбора на Форум СУ
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”