ролерите ми бяха трудни, моля те!...dormouse написа:по-лесно е от ролерите
Кънки на лед:)))
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ами аз ходих в Срядата и в двата магазина на Солунска имаше и хокейни и фигурни, но зависи какви номера търсиш, иначе от фигурните имаше и по-големи номера и моделите вървят от 110 до към 140лв, по-евтините са във втория магазин, но по-голям избор има в първия магазин.dormouse написа:мдааа в О.К. е....ама в едни улички.....Сиентело ще води:)......и аз обещавам да дойда някой път.....
ПС:Оууу щях да забравя....Сиентело честити кънки!!!Да си ги караш със здраве и кеф и винаги да са ти верни!!!.......докарали ли са нови модели,за да мина и аз да хвърля едно око,че последният път като минах бяха останали само хокейни
Като птичка в небесата 
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
Хора....дори и да падне човек не е страшно!
И аз си се попребивам особено,когато се правя на интересна на пързалката
.....определено ще си спретнем една ледена форумна
Ама да не стане както досега-само ви каня и никой не идва
Сиентело мерси за инфото....последния път като бях на Солунска ми бяха купили любимите кунки дето им бях метнала око и много се ядосах
,но скоро пак ще намина 
Сиентело мерси за инфото....последния път като бях на Солунска ми бяха купили любимите кунки дето им бях метнала око и много се ядосах
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
да бе верно, айде да се организираме щото след априлската ваканция ще размразяват пързалката
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти
Сигурна ли си за по-ранния час? Защото навсякъде, където търсих е посочен само другия час...dormouse написа:Хораааа ще се побъркаммога вече да да правя 2 скока от фигурното пързалянеее!!!!Кадет и толуп.А и исках да ви поканя на последните за сезона пързалки в Зимния-до 8.04.07 всеки ден от 16.00-18.00 и от 18.30-20.00