Образователни технологии
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
maxi
Черногледството и негативизмът понякога са дразнещи.Ами права е Захаринка,човек преди всички разчита на своите гънки!Хората,които се опитват да ти помогнат трябва да се приемат позитивно,а не да бъдат непрекъснато оплювани (очевидно по някакви дълбоко лични причини!)В крайна сметка никой не ни кара насила нали?!Ние си избираме как и къде да се подготвяме.
Моята учителка освен,че се отнася с нас като с приятели,ни дава много ценни съвети за самите изпити (освен знанията по предмета,естествено).Едва ли някой я юрка да го прави,просто не сме и безразлични,а това е яко според мен - не се среща на всяка крачка!
Моята учителка освен,че се отнася с нас като с приятели,ни дава много ценни съвети за самите изпити (освен знанията по предмета,естествено).Едва ли някой я юрка да го прави,просто не сме и безразлични,а това е яко според мен - не се среща на всяка крачка!
-
maxi
Мерси,Звездичка,дано името ти е знаково за успеха на всички ни!
Останалото е бла-бла,ама нали трябва да си говорим,да обменяме мисли и инфо -че то сам човек нали знаеш,че за нищо не става(освен ако някой не се мисли наистина за велик,което е опасно щото падане от високо много боли!)
Хайде,весел купон,малко остава!
Останалото е бла-бла,ама нали трябва да си говорим,да обменяме мисли и инфо -че то сам човек нали знаеш,че за нищо не става(освен ако някой не се мисли наистина за велик,което е опасно щото падане от високо много боли!)
Хайде,весел купон,малко остава!
-
maxi
Айде,бе!
Само не ми казвай,че и ти си при оня снажен хубавец с убийствените зелени очи!Ама всъщност по-добре да не знам - да не си помисли някой това онова.Аз -скромно, ходя на английски и много,ама много искам да успея.Ооооооооохне е лесно, ама нейсе - като сме се хванали ще го караме докрай.Може би ще те изненадам с нещо като минат изпитите!
Само не ми казвай,че и ти си при оня снажен хубавец с убийствените зелени очи!Ама всъщност по-добре да не знам - да не си помисли някой това онова.Аз -скромно, ходя на английски и много,ама много искам да успея.Ооооооооохне е лесно, ама нейсе - като сме се хванали ще го караме докрай.Може би ще те изненадам с нещо като минат изпитите!
-
maxi
Благодаря!
Не мога да отрека,че и даскалите имат принос в мотивирането ни-много ни набиват канчетата(ама човешки де!).Не че сме некви болни зубъри ,ама искам и госпожата да ни се изкефи,щото сега май много много не е очарована (и с право-много се излагаме!)Квото и да говорят,аз им имам доверие на тия хорица,дано не се оцааапаме.Та на въпроса ти- ми доста нещица може с английски:като почнеш от философския факултет,минеш през филологии и стигнеш до педагогики разни - има,дал господ,не е кат да няма.
Абе,между нас казано,мисля и едно друго нещо да врътна без курсове,ама ще ти кажа ако стане нещо,за да не урочасам работата сега.(Ми жал ми е да набутвам наште като не знам дали ще мога да се справя-ще пробвам на късмет)
Абе,между нас казано,мисля и едно друго нещо да врътна без курсове,ама ще ти кажа ако стане нещо,за да не урочасам работата сега.(Ми жал ми е да набутвам наште като не знам дали ще мога да се справя-ще пробвам на късмет)
Миналата година се готвих в ОТ и съм изключително доволен (първо желание в СУ) - фирмата предоставя много добри условия за подготовка за изпитите (това го твърдя със сигурност за английски и география). За мен специално начина на работа (маркиране, таблици и тн.) ми помогна много тъй като имам силна зрителна памет и ме улесняваше в запаметяването на материала. А за успеваемостта......тя зависи 20-30% от този който преподава и 70-80% от учащия - човек може да влезе в университет и без курсове, но поне за мен беше по-добре да ходя - винаги е хубаво да имаш някой над главата да те юрка да учиш
Успех на всички кандидатстуденти и да знаете че: НЯМА такъв кеф като това да се набуташ в унито и после да идеш на море след изпитите
- демек сега зуб-зуб за да има на лято парти парти