Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Здравейте
Искам да помоля някой запознат да каже формулировките на темите, които са се падали на предварителните и редовни изпите, съответно по литература и история на България през последните 4-5 години
Благодаря предварително
Joker написа:То предварителни по история има само от две години, а по БЕЛ май още няма и няма да има...
Добре де, аз пък откъде тогава знам, че ще има Пак става някаква обърквация Ами тогава поне на предварителните по история някой да каже какво се е падало
a теб какво те топли кои теми са се падали, така или иначе няма връзка между това какво се е падало и какво ще се падне повярвай ми няма тема за която да можеш да си кажеш - тя няма да се падне щото се падна еди-къде-си еди-кога-си
и все пак
2006 - Църковни борби (ама не помня точната формулировка )
2005 - Калоян (а на тази не я знам )
успех
Nicht alles Wünschenswerte ist erreichbar, nicht alles Erkennenswertе erkennbar!
Просто смятам да направя някои изчисления въз основа на статистиката Благодаря за информацията
P.S.Трябват ми само още някои, а именно -
1.Редовните през 1995, 2005 и 2006 по история
2. изпита по литература миналата 2006 година
Щом разчиташ на такива схеми... Учителя ми по история е твърдо решил, че тази година ще се падне "Създаване и разпространение на славянската писменост" или покръстване той го дължи на това, че това е приноса ни в европейската история, аа нали вече сме в ЕС
Лично според мен не си права за приноса ни... В световен мащаб действително това и богомилството евентуално Но и аз съм сигурен, че не може да се разчита на това, за да се определи какво ще се падне на изпита.