За кандидатстващите с литература...
Модератор: Boromir
По-точно 57 странициJoker написа:Не искам да те плаша, но асистенти от ИФ ми казаха за тема по история, която била дълга над 50 страници, вярно с леко едър шрифт.И все пак...
Не й писали много!
спокойно, на всеки 3 месеца във всеки форум се пръква по една такава тема и всеки юзер пише поне по един пост за това колко е свободомислещ той и колко са ограничени останалитеTimShel_Girl написа:Тоя конфликт столица-провинция е безсмислен. Селянин не е просто географска принадлежност...това е в много по-голяма степен начин на мислене и на поведение. Да не се излагаме - кой бил по-подготвен, къде образованието било по-елитно...който има умствен багаж, той ще просперира
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- TimShel_Girl
- Драскач
-
little_secret
- В началото бе словото
Mмда, четох едно ЕКСПЕРТНО мнение на проверяваща от УНСС за миналогодишния изпит. Жената каза, че в темата над Йовков е било хубаво да се направи паралел с Мопасан, пък той да ви кажа хич го няма в конспекта;)това, че я няма НЕ означава, че ако пишете върху далчев да речем, не можете да правите асоциации и пр.
мислете малко по-глобално
Защото като палава минута
внезапно грабната от дълъг ден,
живея аз от никого нечута,
а цялото небе живее в мен.
внезапно грабната от дълъг ден,
живея аз от никого нечута,
а цялото небе живее в мен.
- Xpu100
- От дъжд на вятър
О-о-о експертните мнения най ги обичам
Като дойде кандидатстудентската кампания, и всеки става експерт... Няма нещо в тая кампания, което да не може да се научи. Най-трудно се научава спокойствието, но съм сигурен, че ще успеете! Успех в ученето и ще следим вашето развитие

P.S. Колкото до темата в УНСС - и без Мопасан пак се пишеха мн добри оценки, така че....
P.S. Колкото до темата в УНСС - и без Мопасан пак се пишеха мн добри оценки, така че....
'Всеки може да намаже жена с ягоди и сметана, бъди БЪЛГАРИН... намажи я с боб, чорба и люти чушки!