Кой толкова разби всичко детско в теб покрай балканистиката във ВТ, щото тук много се хвалят от МСЮИЕ...
Как се провалихте на изпита по история?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Кой толкова разби всичко детско в теб покрай балканистиката във ВТ, щото тук много се хвалят от МСЮИЕ...
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
ОО, искам и аз да си кажа моята уникално гадна история (тука има съвпадение на понятията
).
В дипломата имах 5.00 по Литература.
Кандидатствах с история и английски.
Учих всичко на всичко 9 месеца нашето минало, при това яко го учех. Отделих и три седмици за изпита по английски - ей така, колкото да не е без хич... И то си е*а майката - влезнах случайното пето желание - АНГЛИЙСКА ФИЛОЛОГИЯ!?!?!?
Как стана това?
На предварителния на може би любимата ми тема от Възраждането - "Църковната борба" изкарах 5.13 на фона на 67% двойки. При това, защото тъпата ми глава беше объркала (разбирай разменила 2-3 дати). Както и да е - викам си - добро начало.
Дойде и редовния изпит. И там си еба майката.
Първата тема се падна - Аспарухчо !?
Е, тая тема малко или много ВСИЧКИ я учат, от там се почва!
И де факто моето 5.13 от предварителния се обезличи. Нищо не беше изгубено обаче - аз и тая тема си я знаех. Даже очаквах много добра оценка. Мечтаната "Европеистика" беше толкова близо...
Излязоха резултатите по английски - 4.68 - устройваше ме. Повече от колкото очаквах, а съм и момче и там се по-ниски оценките. Тръпнах за историята. Чаках...И накрая излезна резултата - пак...5.13!?!
Баси. Две оценки по 5.13...Можеше ли стане по-преебано? Можеше. Винаги може.
И тогава излезна и класирането...Английската филология. Още на първо класиране. Пето желание. На едва седем стотни (0.07) от "Европеистиката". Балът не падна нито стотна, дори не и хилядна. Останах си с английския.
Излезна, че си бъхтех яко гъза за нищо...
---
На финала, отидох да си видя и работата.
Две незначителни грешки в 27-те ми страници и...11 страници (!!!) "отклонение от темата"!!! 11 страници и две баси малките грешки. И 5.13.
Бяха решили, че няма смисъл от история на славяните и разселването на прабългарите, нито от заключението ми. Край. Точка.
Внимавайте, много внимавайте, какво пишете и как си подреждате специалностите.
Иначе филологията почна да ме кефи
, макар да е ЯКО учене...
В дипломата имах 5.00 по Литература.
Кандидатствах с история и английски.
Учих всичко на всичко 9 месеца нашето минало, при това яко го учех. Отделих и три седмици за изпита по английски - ей така, колкото да не е без хич... И то си е*а майката - влезнах случайното пето желание - АНГЛИЙСКА ФИЛОЛОГИЯ!?!?!?
Как стана това?
На предварителния на може би любимата ми тема от Възраждането - "Църковната борба" изкарах 5.13 на фона на 67% двойки. При това, защото тъпата ми глава беше объркала (разбирай разменила 2-3 дати). Както и да е - викам си - добро начало.
Дойде и редовния изпит. И там си еба майката.
Първата тема се падна - Аспарухчо !?
Е, тая тема малко или много ВСИЧКИ я учат, от там се почва!
И де факто моето 5.13 от предварителния се обезличи. Нищо не беше изгубено обаче - аз и тая тема си я знаех. Даже очаквах много добра оценка. Мечтаната "Европеистика" беше толкова близо...
Излязоха резултатите по английски - 4.68 - устройваше ме. Повече от колкото очаквах, а съм и момче и там се по-ниски оценките. Тръпнах за историята. Чаках...И накрая излезна резултата - пак...5.13!?!
Баси. Две оценки по 5.13...Можеше ли стане по-преебано? Можеше. Винаги може.
И тогава излезна и класирането...Английската филология. Още на първо класиране. Пето желание. На едва седем стотни (0.07) от "Европеистиката". Балът не падна нито стотна, дори не и хилядна. Останах си с английския.
Излезна, че си бъхтех яко гъза за нищо...
---
На финала, отидох да си видя и работата.
Две незначителни грешки в 27-те ми страници и...11 страници (!!!) "отклонение от темата"!!! 11 страници и две баси малките грешки. И 5.13.
Бяха решили, че няма смисъл от история на славяните и разселването на прабългарите, нито от заключението ми. Край. Точка.
Внимавайте, много внимавайте, какво пишете и как си подреждате специалностите.
Иначе филологията почна да ме кефи
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
далече си от истината:)
както и навсякъде другаде влизането зависи от това дали си научил като прилежна пчеличка точно онези 57 да речем изречения, които са съобразени с техния конспект и тяхното заглавие на темата, дали си разположил тези 57 изречения според смятания от тях за най-правилен план-конспект

you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
FeverNew, като ти четох поста все едно четях за себе си
и аз исках европеистика, и аз учих по история като луда, и аз отедлих 2 седмици на немския, и аз се разминах на 0.06 от европеистиката (и балът не мръдна и през трите класирания), и аз съм филология (само че немска - 4то желание)...обаче пък и на мен започна да ми допада
и аз исках европеистика, и аз учих по история като луда, и аз отедлих 2 седмици на немския, и аз се разминах на 0.06 от европеистиката (и балът не мръдна и през трите класирания), и аз съм филология (само че немска - 4то желание)...обаче пък и на мен започна да ми допада
Nicht alles Wünschenswerte ist erreichbar, nicht alles Erkennenswertе erkennbar!
Еми нали в заглавието на темата имаше долна и горна граница, определена с години? Значи всичко извън тях би трябвало да има само характер на увод или заключение... А 11 с. увод при 27 с. текст си е отклонение, не мислиш ли и ти така? Просто трябва много да се внимава с точната формулировка на темата...o_O написа:Какви точно бяха малките грешки? Интересно и как така са ти писали историята на славяни и прабългари извън темата ... ае дето вика един приятел, влизането в СУ зависи от това дали на проверяващия му е пуснала жената вечерта преди това...
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: