Фигурно пързаляне

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Заключено
Аватар
elmo
В началото бе словото

Мнение от elmo »

И аз много искам да карам кънки. Само да кажа, че досега изобшо не съм се пързалял :lol: . Но съм ентусияст. Кажете за това записване в зимния дворец колко често и кога трябва да се ходи.
Който го може го може!
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

елмо защо ли не ти вярвам,че не можеш да караш :lol: ...последният път със Сашо бая си фърчахте на пързалката в Зимния:lol:
Изображение
ТOmmY
В началото бе словото

Мнение от ТOmmY »

Значи мога ли да питам за фигурното пързаляне и специално за Славия - дали може да се тренира и ако някой тренира да ми прати съобщение или да ми каже малко повече защото много ми се тренира !
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

dormouse написа:елмо защо ли не ти вярвам,че не можеш да караш :lol: ...последният път със Сашо бая си фърчахте на пързалката в Зимния:lol:
Иве, за друг "Елмо" става дума.. те са адаши ;)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Ех, много щастлива защото днес си взех кънки и отивам в най-скоро да ги изпробвам на пързалката, така че дайте да се съберем повечко хора и напред към леда :D
Като птичка в небесата :)
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

Tripio написа:
dormouse написа:елмо защо ли не ти вярвам,че не можеш да караш :lol: ...последният път със Сашо бая си фърчахте на пързалката в Зимния:lol:
Иве, за друг "Елмо" става дума.. те са адаши ;)
oпаааа :D :oops: обърках се :oops:
Изображение
Аватар
elmo
В началото бе словото

Мнение от elmo »

Е щом има един Елмо, който може да се пързаля значи и аз сигурно ще се науча :D . Само кажете кога и къде!
Който го може го може!
ТOmmY
В началото бе словото

Мнение от ТOmmY »

Добре де някой може ли да ми каже нещо повече за фигурното пързаляне в Славия защото ми се тренира а за хокей май е малко късно така че моля ви някой да ми каже за фигурното !
Мерси предварително !
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

аз мога да ти кажа за Зимния.....за Славия не знам нищо :roll:
Изображение
Аватар
elmo
В началото бе словото

Мнение от elmo »

Добре, dormouse кажи за зимния как е , защото аз там искам да ходя. Какво представляват тия уроци и колко често се ходи на тях.
Който го може го може!
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

Ами започват да те учат от началото-ако не можеш напред и назад те учат така.....после по още нещо....не мога да ви кажа със сигурност,защото аз се записах миналата седмица и сега чакам да ми кажат тренировките от кога започват.Иначе имам приятелка,която е много доволна:) Плаща се като при свободната пързалка...само,че вместо 5 плащаш 5.50,защото ти дават други кънки,които са по-наострени от тези за свободната.Отиваш на леда и почват да ти показват и там ти да се опитваш-като почна ще ви дам подробности:)Казаха ми,че тренировките са събота и неделя,но може и срядата да се направи като тренировъчен ден.Ако искате пълно инфо или да се запишете идете в Зимния и потърсете Жоро или Цвети.Даже там до касата има залепена инфо с телефоните им.....клубчето се казва Айс блейд.И хора......дори да ви се стори сложно трябва да имате търпение......това се научава......само не се отказвайте :)
Изображение
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

ей, то верно че Жоро и Цвети ги водят тия групи.. аз Цвети не я познавам, ама Жорката е голям пич :D значи, щом има заинтересовани, ще говоря направо с него като го видя, и ще ви кажа :)
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

Аватар
elmo
В началото бе словото

Мнение от elmo »

Е жалко, че тренировките са събота и неделя, защото аз тогава няма да мога :( . Остава да се съберем и да идем на свободна практика :lol: .
Който го може го може!
danistar
В началото бе словото

Мнение от danistar »

и аз много обичам да се парзалям.ако искате може да отидем някои път заедно. онзи ден имаше детско първенство на славия.много бяха сладки малките:)
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

"някой път" е точният израз за случая ;) ама ще се съберем, ако не сега, то след сесията лично ще ви навивам един по един :twisted:

Заключено

Обратно към “Спорт”