Образователни технологии

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
maxi

Мнение от maxi »

Черногледството и негативизмът понякога са дразнещи.Ами права е Захаринка,човек преди всички разчита на своите гънки!Хората,които се опитват да ти помогнат трябва да се приемат позитивно,а не да бъдат непрекъснато оплювани (очевидно по някакви дълбоко лични причини!)В крайна сметка никой не ни кара насила нали?!Ние си избираме как и къде да се подготвяме.
Моята учителка освен,че се отнася с нас като с приятели,ни дава много ценни съвети за самите изпити (освен знанията по предмета,естествено).Едва ли някой я юрка да го прави,просто не сме и безразлични,а това е яко според мен - не се среща на всяка крачка!
maxi

Мнение от maxi »

Впрочем,ЧНГ!Късмет на всички!Дано освен европейци станем и студенти!
Аватар
zvezdi4ka
От дъжд на вятър

Мнение от zvezdi4ka »

ей,ЧНГ и от мен!Със или без Образователните най-важното е да станем студенти,сега как всеки решава сам...Успех на всички,дано новата 2007 да е мн.успешна във всяко едно отношение! :)
maxi

Мнение от maxi »

Мерси,Звездичка,дано името ти е знаково за успеха на всички ни!
Останалото е бла-бла,ама нали трябва да си говорим,да обменяме мисли и инфо -че то сам човек нали знаеш,че за нищо не става(освен ако някой не се мисли наистина за велик,което е опасно щото падане от високо много боли!)
Хайде,весел купон,малко остава!
maxi

Мнение от maxi »

Ей,Звезди,ти по какъв предмет ходиш на курс?(ако не е тайна)
Аватар
zvezdi4ka
От дъжд на вятър

Мнение от zvezdi4ka »

xaxa,не е тайна разбира се!Ами ходя на БЕЛ в Edutech.А ти?
maxi

Мнение от maxi »

Айде,бе!
Само не ми казвай,че и ти си при оня снажен хубавец с убийствените зелени очи!Ама всъщност по-добре да не знам - да не си помисли някой това онова.Аз -скромно, ходя на английски и много,ама много искам да успея.Ооооооооохне е лесно, ама нейсе - като сме се хванали ще го караме докрай.Може би ще те изненадам с нещо като минат изпитите!
Аватар
zvezdi4ka
От дъжд на вятър

Мнение от zvezdi4ka »

ХАХАХА,аз също съм при един снажен хубавец,с убийствени очи,но не е този за когото говорите в предните постове!А за каква изненада става на въпрос?Какви са специалностите с английски..?:)Ами така трябва,като теб да не сме страшно мотивирани,защото иначе няма как да стане!Продължавай в същия дух! :D
Аватар
zvezdi4ka
От дъжд на вятър

Мнение от zvezdi4ka »

опа,грешка!Не да НЕ сме,а ДА СМЕ МОТИВИРАНИ...объркала съм от бързина в писането... :oops:
maxi

Мнение от maxi »

Благодаря! :lol: Не мога да отрека,че и даскалите имат принос в мотивирането ни-много ни набиват канчетата(ама човешки де!).Не че сме некви болни зубъри ,ама искам и госпожата да ни се изкефи,щото сега май много много не е очарована (и с право-много се излагаме!)Квото и да говорят,аз им имам доверие на тия хорица,дано не се оцааапаме.Та на въпроса ти- ми доста нещица може с английски:като почнеш от философския факултет,минеш през филологии и стигнеш до педагогики разни - има,дал господ,не е кат да няма.
Абе,между нас казано,мисля и едно друго нещо да врътна без курсове,ама ще ти кажа ако стане нещо,за да не урочасам работата сега.(Ми жал ми е да набутвам наште като не знам дали ще мога да се справя-ще пробвам на късмет)
Аватар
PALADIN
В началото бе словото

Мнение от PALADIN »

Миналата година се готвих в ОТ и съм изключително доволен (първо желание в СУ) - фирмата предоставя много добри условия за подготовка за изпитите (това го твърдя със сигурност за английски и география). За мен специално начина на работа (маркиране, таблици и тн.) ми помогна много тъй като имам силна зрителна памет и ме улесняваше в запаметяването на материала. А за успеваемостта......тя зависи 20-30% от този който преподава и 70-80% от учащия - човек може да влезе в университет и без курсове, но поне за мен беше по-добре да ходя - винаги е хубаво да имаш някой над главата да те юрка да учиш :) Успех на всички кандидатстуденти и да знаете че: НЯМА такъв кеф като това да се набуташ в унито и после да идеш на море след изпитите :P - демек сега зуб-зуб за да има на лято парти парти :twisted:
maxi

Мнение от maxi »

Ти при кой беше на география и на английски?
Аватар
PALADIN
В началото бе словото

Мнение от PALADIN »

Английски при Ели Стефанова, а географията при Краси Димитров.
maxi

Мнение от maxi »

E,имал си късмет (според това,което знам-не че ги знам всичките!)
maxi

Мнение от maxi »

И кво влезе,ако не е тайна?
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”