Репетиционни в София?

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Репетиционни в София?

Мнение от Циндил-Пиндил »

Въпросът ми е най-вече към музикантите тук - дайте ми инфо за колкото се може повече репетиционни/евтини студиа на територията на София. Името и ориентировъчен адрес биха били достатъчни, но ако можете кажете нещо и за цените и/или дайте отзиви от първа ръка :)
Аз досега съм влизал единствено в Президент (кв. Княжево) и искам да проуча и други.

Офтопикът в тази тема ще се трие!
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Киора - на Стоян Михалев. Само него знам. Но е скъпо. Все пак можеш да проучиш в Гугъл-а. Успех. Аз също търся нещо такова.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

Ако ти върши работа нещо много долнопробно:
в квартала има едно у-ще (68 СОУ, Дружба -2) където преди даваха на 1-2 групи да си репетират, няма кой знае какви условия, ама и ти не търсиш звукозаписно студио все пак. Иначе един приятел барабанист смени с групата си няколко репетиционни около Централна Гара, наема беше малко (колко точно не помня, но 4-ма ученици си го деляха без особени проблеми), качество: тип дупка :)
Изображение

Изображение
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

има една репетиционна на Сточна гара, навътре в квартала зад линейките (не си спомням името на улицата)... веднъж бях там и видях Ваня Щерева... 8)
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

inaccessibility написа:има една репетиционна на Сточна гара, навътре в квартала зад линейките (не си спомням името на улицата)... веднъж бях там и видях Ваня Щерева... 8)
Това е на Кирил и Методий 26.Вече писах за нея - заслужава си.И записите стават добре.
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

да, точно на Кирил и Методи... доста дълга улица всъщност...

клавирът там е доста зле... (да ме извинят хората, с които нищо не се получи с репетициите ни там, надявам се, че ще си намерят по-сериозен клавирист :oops: )...
falio
От дъжд на вятър

Мнение от falio »

Дам тази на Кирил и Методий 26 (Ground Studio) при Пламен е добра (ние там дрънкаме), голяма репетиционна и звука горе-долу го бива. На Пиротска пряката след Христо Ботев при магазина за булченски рокли надолу по пряката има една много готина репетиционна (известна като Gardeni). Също така следващата или по-следващата успоредна улица на тази има друга репетиционна - Sub-Zero. Тя е може би най-добрата от към звук. Но всеки си има различни предпочитания. Всичките са по 6 лв. Сега знам че тази Gardeni става 8 лв., а за другите мисля че още си остават по 6 лв на час. За записи бих казал че най-добра е Subzero.
И като съвет за по-млади и неопитни групи мисля че най-добре е при Пламен (на Кирил и Методий 26).
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Дам Фалъо ме изпревари.

Като опрете до записи, свиркайте 8)
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Боби, вземете ги в Distorment! :D
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
anthrax
В началото бе словото

Мнение от anthrax »

аз пък ония ден бях в княжево в президент студио, до сега не бях ходил там, зверски звук, направо съм възхитен от саунда на барабаните , ямаха с чисто нови кожи бяха има огормен маршал с глава и колона отделно, лампов и другия за китарата е рандал и за баса имаше нещо ама не помня, 6 кинта на 4ас и понеже бяхме нова банда пи4а ни направи запис безплатно на репетицията, не мисля да ходя ве4е по разни дупки, а и след нас бяха ПРОПАГАНДА, аз тази банда я смятам за най добрата в БГ
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

anthrax написа:аз пък ония ден бях в княжево в президент студио, до сега не бях ходил там, зверски звук, направо съм възхитен от саунда на барабаните , ямаха с чисто нови кожи бяха има огормен маршал с глава и колона отделно, лампов и другия за китарата е рандал и за баса имаше нещо ама не помня, 6 кинта на 4ас и понеже бяхме нова банда пи4а ни направи запис безплатно на репетицията, не мисля да ходя ве4е по разни дупки, а и след нас бяха ПРОПАГАНДА, аз тази банда я смятам за най добрата в БГ
Обясни горе-долу къде се намира таз репетиционна.
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

.
podnoja
В началото бе словото

Мнение от podnoja »

в красна поляна има едно ново местенце, гръмко кръстено "репетиционната". просторно, няма проблеми с акустики и лайна, за китаристите имат един гаден берингер с 2412512 гадни ефекта, както и един маршалски предусилвател, който за сметка на берингера е страшно добър.
барабаните са някви гъзарски, забравих кви бяха.
в момента имат един много гаден проблем, във връзка с факта, че е страшен студ вътре. имат някъв гаден климатик, който загрява примерно час, и някаква малка печка, която може да стопи всичко на по-малко от метър от себе си. на практика е зверски студено на моменти. за това и в момента ходим там по-рядко.
6 кинта.

има и една на поп богомил - не ме кефи. пламен пенчев е симпатичен, но и там не ми се ходи.
всъщност най-печеното място, на което съм попадал, е точно "репетиционната". ако не беше проблема с температурите, щеше да е златно мястото.
Последно промяна от podnoja на 27 Яну 2007, 13:38, променено общо 1 път.
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Ми значи лятото няма проблем
.
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

"Президент" се намира на няк'ва уличка (Белоток, но. 1 ако не се лъжа), която излиза перпендикулярно на "Цар Борис".
Начи... хващаш трамвай 5-ица в посока Княжево и слизаш една спирка след Горнобански (кръстовището на Борис и Околовръстното). След т'ва вървиш 200 метра в същата посока, уличката се пада вдясно :)
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”