мерси !
Какви права и привилегии имат студентките майки?
Модератор: sientelo
Какви права и привилегии имат студентките майки?
интересува ме конкретно за Юриди4еския факултет, ако тези права се делят на факултети. и питам и за преди раждането на детето- мога ли да не посещавам езици, които при МО са задължителни, да отлагам или тегля изпити? питам тъй като състоянието ми постепенно се влошава и се тревожа за у4енето
каква точно молба се пише ако има нужда от такава, до кого и т.н.?
мерси !
мерси !
Целия свят в ръцете си имам, целият свят през очите му наднича....Ники-6.08.2007
майка на Ники-since 6.08.2007
съпруга-coming soon...
съпруга-coming soon...
Ами, не знам дали информацията, която мога да ти там, ще ти е от полза. Наскоро разбрах, че след раждане можеш да присъстваш на 50 % от лекциите и ти се заверява семестъра, ако има заверки при вас изобщо. Иначе - обърни се направо към инспектора по учебната дейност, едва ли ще ти откажат да ти дадат информация.
Оффтопик:Винаги се радвам, когато разбера за някое храбро момиче, което е решило да учи и да бъде майка!
Успех ти желая!
Оффтопик:Винаги се радвам, когато разбера за някое храбро момиче, което е решило да учи и да бъде майка!
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
No more turning away?
много ти благодаря, coup, аз съм повече от решена да се справя и с двете начинания, въпреки че ще е ужасно трудно, но всяка жена като стане майчица й идват неподозирани сили, наистина
така че винаги да може да се справи за малкото си 
Целия свят в ръцете си имам, целият свят през очите му наднича....Ники-6.08.2007
съпруга-coming soon...
съпруга-coming soon...
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Получавате майчински. Не знам колко обаче. Имам колежка, но дъщеря и е на 3, тя взима 90 лв. За бебета до 1 година би трябвало да е минимална раб. заплата, но дълбоко се съмнявам, предполагам, че е преименувано на някаква стипендия и пак е около 100 лв. Имате право на семейно общежитие , ако не сте от София. Но искат сума уверения, че в действителност си бременна - мин. година на опашката имаше момиче, чийто термин беше след 2 седмици, а те и искаха уверение, все едно не беше видимо...
Честито!:) Случило ти се е най-хубавото нещо на света
Честито!:) Случило ти се е най-хубавото нещо на света
значи останалите неща, които съм чувала за други университети- за право да не ходиш на упражнения , на 50% от тях и изцяло да не ходиш на лекции тук не важат
? ако е така, ще е много жалко .мерси , Крематори 
съпруга-coming soon...
съпруга-coming soon...
така е, особено в мойта специалност- Международни отношения то си е даже препоръчително да се бяга
само дето накрая тези преподаватели, при които не си била ( езици или някои с устен изпит ) просто те оставят на поправка
или в краен слу4ай- пишат 3ка халал да ти е , дори и да си учила
затова аз ве4е дори и не у4а за тези , при които не съм стъпвала- поне да знам за какво ме късат - така е всяка сесия 
съпруга-coming soon...
съпруга-coming soon...
mexicana, наистина ли студентките през майчинство и бременност нямат абсолютно никакви привилегии пред останалите или просто не си проверила.
Струва ми се невероятно.
Just a world that we all must share
No more turning away?
No more turning away?
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Значи днес една моя колежка , която е по майчинство отиде да пита нашата секретарка за този въпрос и тя и обясни че вече няма правило за перманентна сесия, а може да се явява на изпити с другите по всяко време когато има сесии,т.е, на редовни и задочни,извънредни и поправителни, но явно най-вече важи правилото за уговорката с преподавателя.
Като птичка в небесата