Кметът на София
Модератор: Плазмодий
Кметът на София
Ох доста се чудих къде да я постна тази тема......айде тук.Обръщам се специално към софиянците.Кажете ми......имайки се в предвид,че помните миналите години......доволни ли сте от новият ни кмет?Мина време от изборите и според мен вече се наблюдават някакви положителни промени.......Мислите ли,че подобрява видът и положението на столицата ни?Смятате ли,че ще направи повече от Софиански?
ПС:извинявам се,ако съществува такава тема.....просто delete в такъв случай
ПС:извинявам се,ако съществува такава тема.....просто delete в такъв случай
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ако питаш мен, той няма конкретни цели. Целта е да се държи популистко, тва е ясно....Обаче чия еmelestorm написа:tamerlan го каза много добре.
Човек, чийто стремеж е единствено популисткото снимане из големите медии...егати кмета.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
В два реда изрече огромна истина. Поздравления!tamerlan написа:Популизма закопава демокрацията в световен мащаб, а тук ще я закопае преди да се е родила... така че не, не съм доволен
п.п.
тук се абстрахирам от неприязънта към кмета, както ще побързат да ме упрекнат някои, а подкрепям принципната истина в думите на Тамерлан
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
За БББ има много изнесена информация, стига да знаеш къде да търсиш и кого да питаш.
За да може човек с такова минало да се издигне толкова на високо причината е една- контролиран е от master of puppets. ДС, 6то, 2ро, НСС, НРС, ТИМ, Орион, Олимп, "Светлина"...дори е бил нещатен сътрудник на НСС преди да стане Гл. Сек. на МВР.
За да може човек с такова минало да се издигне толкова на високо причината е една- контролиран е от master of puppets. ДС, 6то, 2ро, НСС, НРС, ТИМ, Орион, Олимп, "Светлина"...дори е бил нещатен сътрудник на НСС преди да стане Гл. Сек. на МВР.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ммм, нее...От тази демагогия около Борисов ми става много досадно...
Само на разни наивни женички и баби им взема акъла с подобаващ външен вид и с високопарни приказки, които някои хора искат да чуват...Иначе ако вършеше реално това, което говори - супер, ама - не...С едните празни приказки - не става работа.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: