КСК 2007 - литература и история

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
damien
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от damien »

лично на мен периода 29.12-01.01 ми е абсолютна лудница - смесица между пълна депресия и тотално коледно-новогодишно изперкване...абе ежегодишното ,само че умножено по 10! :?
а аз си мислех, че ще напиша мин. 3 теми по литература и ще наваксам с историята, ама нейсе :( ако не се стегна след 1ви просто нзнам...
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

Аз лично мисля, че съм добре...май по график се движа...Е, естиствено тия празници няма как да не ни разстроят програмата, ама всичко си е до воля... Аз уча само през деня, защото поради не знам какви причини ми е трудно да се концентрирам през нощта. Но за сега успявам да балансирам :wink:
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
damien
Да живей словото

Мнение от damien »

това предполагам ми е последният пост за 2006-та година... :D / :(
единственото, което искам да пожелая на всички весели хорца тука е мн мн мн успех на изпитите, свестни квестори, леки теми, нужната(но не прекомерна) доза късмет...и малко по-полека с ученето! :P
Аватар
Anelka
От дъжд на вятър
Специалност: СУ, Европеистика

Мнение от Anelka »

Ейй хора, Честита Нова Година и за много години :) Пожелавам ви здраве, щастие, любов и най-вече много много успех и късмет на предстоящите изпити :wink:

P.S. Аз отивам да спя :)
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

За много години и от мен :)
Иначе като се замисля тая ваканция занемарих ученето на макс и най-вече Литературата.
Все пак сега се почва голямото учене и голямата треска ;)
damien
Да живей словото

Мнение от damien »

васко, ти с какво смяташ да кандидатстваш( :lol: освен литратура :lol:)
пп: за журналистиката стискам палци!
Аватар
Ena``
В началото бе словото

Мнение от Ena`` »

МРЪН!!!
С всеки изминал ден осъзнавам колко много е материалът по история и как започвам да полудявам. Но не, не си мислете, че е от много учене, по-скоро от много чудене как ще стане работата с ученето.
Преди имаше една тема отдушник, щях там да помрънкам, ама нещо не я видях...
както и да е...
как са нещата при вас?
Който не напредва всеки ден, всеки ден изостава!
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

:( Мрън! Мрън! Мрън!
И при мен е така :( :( :( Мисля, че няма да се справя. :( :cry:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
Faith
Легендарен флуудър
Специалност: право
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Faith »

Не стига, че съм до никъде с материала, ами и това, което уж съм го учила не го помня... Отвратително е!
А до 25 февруари трябва да знам Средновековие и Възраждане достатъчно добре, за да пиша пробен изпит.... :cry: :cry: :cry:

И от мен Мрън!
Изображение
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Хайде да си направим мрънкащ хор! :wav:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

Защо бе хора? :wink: И да мрънкаме, съмнявам се, че темите сами ще се научат... Аз не знам да има някой, дето си е мислел, че ще е лесно...ако има такъв заблуден, съветвам го да се стяга яко, както трябва да направим и ние :roll:
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

Защо бе хора? :wink: И да мрънкаме, съмнявам се, че темите сами ще се научат... Аз не знам да има някой, дето си е мислел, че ще е лесно...ако има такъв заблуден, съветвам го да се стяга яко, както трябва да направим и ние :roll:
Аватар
TimShel_Girl
Драскач

Мнение от TimShel_Girl »

Аватар
Faith
Легендарен флуудър
Специалност: право
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Faith »

TimShel_Girl, съмнявам се да е имало някой, който си е мислел, че да се готви за какъвто и да е кандидатстудентски изпит ще е лесно и приятно...
Ама по-добре да мрънкаме преди, а не след изпитите ;)
Изображение
Аватар
Anelka
От дъжд на вятър
Специалност: СУ, Европеистика

Мнение от Anelka »

Нека и аз се включа към мрънкащите и се оплача, защото вече тотално полудявам и ме разбират само тези хора, които имат такъв проблем като моя, т.е. тези, които ще кандидатстват. Чух едни изказвания от рода на : К'во толкова има да научиш 20 теми, ей сега ги уча за 2 седмици, к'во се оплакваш и т.н. и съответно - още по-голям спек. Вярно, че през ваканцията и аз занемарих ученето и доста почивах, обаче си мисля, че всички имахме нужда от малко почивка след всичкото това тичане от училище към уроците и към къщи и от всичките неща, с които ни затрупват тази година в училище. Офф съжалявам за объркания пост, обаче и аз исках да се споделя на някого :(
Все пак в крайна сметка трябва да довършим това, което сме започнали, апък вече останалото на късмет.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”