Плазмодий написа:Аз ти викам цуце,цуцко,цуценце,цуцилище и подобни производни,ако си ми купил лютеница и типов хляб се разнежвам и ти викам гугенце
тшш... нема ми бараш жената бе. наш на лекциики как си го лупкам между къдриците
п.с. нали знаеш, че съм с афинитет към къдрици
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите Приложната не е за хора Respect is earned, not given
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите Приложната не е за хора Respect is earned, not given
SixkilleR написа:абе са се сещам... що нема отговор "Курво!"
предвидливо не предвидих такъв
аз пък тогава няма да гласувам
какъв ти нарцисизъм! фактът, че всички влизате в тая тема означава че всички се интересувате живо от мен!
аз само от аналното ти отверстие... и малко от устичката
п.с. порееее.... горенаписаното от мен ме връща малко в годините на простеене из форума на английйската
Съксчо и Пора, любимци мои... ако и аз бях учил в английската имате ли представа колко по-напред щеше да е българската субкултура
ей сега Крийд ще се обади, че и това е нарцисизъм