Хората са открили топлата вода още преди нас,така че няма какво да се правим на гениални.Ясно е,че всеки има поне малко мозък,за да направи анализ на еди коя си поезия или проза,обаче ,както казаха някои,нашите няма да са толкова задълбочени.Просто колкото и каквото и да напишеш ,което да си мислиш,че си е уж твое творчество,има още супер много хора,които са си го помисляли,казали или описали.Иначе всички щяхме да сме гении и нямаше да ходим в СУ,ами в лудница:).Иначе не че аз много ги харесвам тия анализи,даже гледам да си посъкратя работата,ама учителят ми все ми трие сол защо не съм ги прочела всичките:))).
На васко да кажа,че някъде тука четох,че някакво момиче са го разпитвали откъде е и какво знае за неговия град.
Друго,което съм чувала-едно момичена изпита по журналистика го попитали откъде е Вазов и то не знаело и й писали автоматично 2.
чувала съм,че може всичко да питат-от това,дали ядеш пръжки с праз до това какво знаеш за Чърчил:).Важното,доколкото аз разбрах,е да имаш богата обща култура.