Биология - КСК - 2007
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
относно изпита по биология 2007 г.
Разбрахте ли,че от тази година влиза и учебника за 8 клас,заради Медицинския факултет? 
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- justnik
- В началото бе словото
- Специалност: Биотехнологии
- Курс: втори
Ако включат 8 клас СУ ще загубят голяма част от кандидатите особено ако го обявт по-късно.Някой знае ли кога обявяват програмата?Според мен по-добре би било с различен изпит за медицината
Имах страхотна леля, която казваше, че ако прекалено дълго гледаш красиво момиче, се вцепеняваш. От части беше права...
-
maxi
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Да, и от мене Весело посрещане на Новата годинаaleksander написа:Айде весело прекарване на новогодишната вечер, по малко напване и тем подобни. 2007 година ще бъде трудна за всички кандидат студенти
Сега да и се израдваме, че докато не свЪрши КСК ще бЪде тежко
Ама после..........................
Последно промяна от vasko на 23 Фев 2007, 01:41, променено общо 1 път.
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=5222 - медицински факултет - прием +изпити
Това е нова тема - препоръчвам я да я прочетете
Това е нова тема - препоръчвам я да я прочетете
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.

- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Последно време разбрах, че биологията е лесна за изучаване. Сега като си уча темите, горе долу ги разбрах.
Примерно вчера като си правих темата за ензимите - от цели 4-5 страници разбрах само това че ензимите си имат определена форма с коята могат да приемат определени субстрати. И това беше най-основното. Да не споневам за инхибитори и така нататъка.
Чудно ми е, ако на изпита напиша темата кратко, ясно без да развиваам "локуми", да ли ще ми я сметнат за нещо, а не да си кажат:
Виж тази тема, тоя нищо не е писал дай да му пишем две ?
Дали това ще стане, наистина?
Чудно ми е как професорите оценяват ?
Примерно вчера като си правих темата за ензимите - от цели 4-5 страници разбрах само това че ензимите си имат определена форма с коята могат да приемат определени субстрати. И това беше най-основното. Да не споневам за инхибитори и така нататъка.
Чудно ми е, ако на изпита напиша темата кратко, ясно без да развиваам "локуми", да ли ще ми я сметнат за нещо, а не да си кажат:
Виж тази тема, тоя нищо не е писал дай да му пишем две ?
Дали това ще стане, наистина?
Чудно ми е как професорите оценяват ?
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.

- ^LadyDeath^
- В началото бе словото
И аз ще кандидаствам с биология. Само дето много много не ми допадат темите по екология биоценоза и популации. На изпита трябва да пишеш това, което знаеш. Даже и да не те приемат тази година можеш следващата да кандидастваш. А по въпроса за оценяването на професорите. Много зависи от самия преподавател. Аз ходя на частни уроци и по биология и по химия. Двамата преподаватели оценяват както се оценява на изпит и мога да ти кажа, че ако не разтягаш "локуми" ще изкараш доста добра оценка.
Върти света вместо той теб да върти!
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- ^LadyDeath^
- В началото бе словото