ще ме зарибиш по тоя стил
Какво ще кажете за тази песен... (pt. 2)
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Бе не ги знам дали са млади, ама докато им запомня името аз ще остареяЦиндил-Пиндил написа:^^^^^
Не съм специалист в този стил, но ми се сториха леко примитивни. Млада група ли са?
Фюнеръл орейшън - готино, има заряд бая, ама тъй като съм доста бос в тоя стил не мога да родя друго.
Я кажете за тази песен какво мислите!
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
pora_e_priqtel написа:Я кажете за тази песен какво мислите!
Препоръчвам ти да чуеш оригинала - "Почивка" на G.P. (Гошо от Почивка
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
Циндил-Пиндил написа:pora_e_priqtel написа:Я кажете за тази песен какво мислите!![]()
![]()
- ей т'ва мисля
Препоръчвам ти да чуеш оригинала - "Почивка" на G.P. (Гошо от Почивка)
О недей циндиле!!! Това е връх в музикалното развитие!!!
Може би само "Гот ми е" на "Готините момчета" я бие по страхотност, ама за съжаление няма къде да я кача...ако петерди не я дал вече де
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
-
falio
- От дъжд на вятър
Спец за Циндил! Слушай първата песен от Cristhmass Session - At The End Of Our F...
http://www.myspace.com/mindown
Готина асеновградска група са Mindown
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Интересноfalio написа:Спец за Циндил! Слушай първата песен от Cristhmass Session - At The End Of Our F...
А защо специално за мен - заради аватара с Еди Ведър ли?
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Тук пише, че го има видеото - http://musicjesus.com/song_18681_Mindfunk-Goddess.htmlЦиндил-Пиндил написа: Песента има и много яко видео, ама не го намирам никъде в нета.
И така... Mindfunk - "Goddess" (от албума "Dropped", 1993)
Тук също : http://youtube.com/watch?v=os7FZe_mRhg
Та така реших да ъпдейтна тука с видеото. Иначе..аз какъв линк да дам, не знам. Може би една песничка на Изи Страдлин. Мисля, че неговите солови неща не са никак известни, а той е такова многостранно развито талантливо животно
Песента се казва Shuffle it all и ми е една от любимите. Стара е, 1992. Това е от първия му солов албум, когато вече от повече от година не е наркоман, и в песните му си личи, че същият човек доскоро е писал неща за Илюзиите на Гънс.
Песничката е приятна, има някаква особена спокойна атмосфера, и става и за слушане на път.
http://youtube.com/watch?v=uBeQ57Y-3zs
- razor
- В началото бе словото
- Специалност: Математика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Ония колумбийските блек детъл фолкъри много заглъхнали ми се сториха. А какво мислите тия жизнерадостни веселяци (и по-точно да сме в крак с темата какво мислите за песента Mocking Solemnity):
Sunn O)))

Стилът е drone doom, което ще рече нещо като звука от ултрагигантски оловен самолет излитащ със скоростта на образуване на планина. 3 акорда, 10-15 минути, стомахът ти се свива на топка. За предпочитане е наоколо да няма въжета, ножове, пистолети... абе нищо по-остро от кълбо. Наслаждавайте се
.
Sunn O)))

Стилът е drone doom, което ще рече нещо като звука от ултрагигантски оловен самолет излитащ със скоростта на образуване на планина. 3 акорда, 10-15 минути, стомахът ти се свива на топка. За предпочитане е наоколо да няма въжета, ножове, пистолети... абе нищо по-остро от кълбо. Наслаждавайте се
The pure and simple truth is rarely pure and never simple.
=== СБОГОМ MICRO$OFT ===
=== Grothendieck Circle - сайт, посветен на Alexandre Grothendieck ===
=== СБОГОМ MICRO$OFT ===
=== Grothendieck Circle - сайт, посветен на Alexandre Grothendieck ===
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Winyan, мерси че си се сетила да ъпдейтнеш темата
Как може да изпадне до дъното на 2-ра страница във форум с толкова много освидетелствани меломани, не знам...
Видеото на "Goddess" го набарах и аз преди време. То е и първото тяхно, което съм гледал (още преди 3-4 години), а песента е любимата ми от дискографията на Mindfunk
Песента на Изи си е rocka rolla 101
За някой закърмен с тази музика сигурно е перфектният саундтрак за пътуване, любов, война и т.н.
Е, на мен лично онова парче на Дъф по' ми харесва
Sunn O))) - трудно бих го нарекъл музика, честно. А уж ми допадат разни дисонантни експерименти с тежки китари
Ако ми се слуша нещо наистина бавно, тежко и депресарско си пускам първия албум на Nirvana (не се ебавам - нищо общо със звука, познат ви от Nevermind)... а от скоро предпочитам да агонизирам и на това парче:
EyeHateGod - Depress
(стилът, за по-заинтересованите сред вас, е sludge)
Видеото на "Goddess" го набарах и аз преди време. То е и първото тяхно, което съм гледал (още преди 3-4 години), а песента е любимата ми от дискографията на Mindfunk
Песента на Изи си е rocka rolla 101
Е, на мен лично онова парче на Дъф по' ми харесва
Sunn O))) - трудно бих го нарекъл музика, честно. А уж ми допадат разни дисонантни експерименти с тежки китари
Ако ми се слуша нещо наистина бавно, тежко и депресарско си пускам първия албум на Nirvana (не се ебавам - нищо общо със звука, познат ви от Nevermind)... а от скоро предпочитам да агонизирам и на това парче:
EyeHateGod - Depress
(стилът, за по-заинтересованите сред вас, е sludge)