Joker написа:Мдаа, асистентите знаят всичко, което решат да знаят!
![]()
Един дори ме пита: Бе, ти не си ли Жокера, и аз отрекох, като сляпо хвърлих друг ник, но дали ми повярва?
Минало и съвремие на Югоизточна Европа 2
Модератор: sientelo
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
ЧНГ и на теб, и на всичките ми колеги! Да сме живи и здрави, пък другото...Joker написа:Ооо, представа си нямаш!
Честита Новата 2007 година на първия семестър от първия курс на първия випуск! Да продължавате да си харесвате специалността, пък може да се засечем някъде из лабиринта на историята - ако вие стигнете до новата и съвременната, де!![]()
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Нашият сериал е като Дързост и красота - не му се вижда краят.Иначе сме МОРЕ !!!апокалиптик написа:чак и на мен ми стана интересно какво ще се случи във вашия доста длъжък сериал в МЮРЕ или каквото там бяхте... ще ви държа под око и се надявам да изнесете някакви резултати от тази сесия....feichka написа:E, колеги, знаем си вече датите на изпитите.Как мислите ще премине първата ни сесия?
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Нито сме МОРЕ, нито МЮРЕ, а МСЮИЕ (или МСЮЕ).THE_PARASITE написа:Нашият сериал е като Дързост и красота - не му се вижда краят.Иначе сме МОРЕ !!!апокалиптик написа:чак и на мен ми стана интересно какво ще се случи във вашия доста длъжък сериал в МЮРЕ или каквото там бяхте... ще ви държа под око и се надявам да изнесете някакви резултати от тази сесия....feichka написа:E, колеги, знаем си вече датите на изпитите.Как мислите ще премине първата ни сесия?
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."