Относно притесненията на damien: не си само ти, и аз си мислех, че нищо не знам и не помня, да не говорим, че миналата година по това време изобщо не бях минала дори средата на Възраждането. А годините е хубаво да ги помниш, но не е задължително да са на 100% всичките - не се успокоявай, че може да не ги учиш, но не се вманиачавай в тях. Една чиста хронология не върши работа. Накрая ще видиш, че всичко ще се подреди в главата ти като малки папки в чекмеджета
КСК 2007 - литература и история
Модератор: Boromir
- rozalia_2
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Здравейте! Чак сега обръщам отново внимание на този форум. Искам да пожелая успех на всички кандидат-студенти тази година - не се предавайте! Материалът е много, но няма нещо, което да не може да се научи
Бъдете уверени в успеха - ниско самочувствие и паника не вършат работа никому.
Относно притесненията на damien: не си само ти, и аз си мислех, че нищо не знам и не помня, да не говорим, че миналата година по това време изобщо не бях минала дори средата на Възраждането. А годините е хубаво да ги помниш, но не е задължително да са на 100% всичките - не се успокоявай, че може да не ги учиш, но не се вманиачавай в тях. Една чиста хронология не върши работа. Накрая ще видиш, че всичко ще се подреди в главата ти като малки папки в чекмеджета
"... Поетът е събрат на принца на ятата,
сред бурите се носи, стрела не го лови,
но долу, заточен сред гмежа на тълпата,
крилата исполински му пречат да върви."
- rozalia_2
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Това ти казвам, бъркотията ще изчезне, дай и време и не мисли за нея. Притесниш ли се, едно е сигурно - няма да си помогнеш. Учи си системно и бъди спокоен, на преговора ще видиш за какво иде реч 
"... Поетът е събрат на принца на ятата,
-
damien
- Да живей словото
- Курс: трети
все повече стигам до извода, че тез хора искат от нас за една година(за мен може и две да станат
) трябва да знаем българска история от игла до конец, с най-малката подробност - стотици(да не кажа хиляди) години, имена, събития, градове и т.н., на които дори даскал по история би се запънал...
(
бил съм свидетел)
Вчера говорих с една фр, която каза, че, ако искам с мен да се отнасят като с човек, определено не трябва да ходя в УНСС.
Не знам за вас, но при мен резервите към този университет се увеличават с всеки изминал ден.
Иначе да се оплача....тези празници тотално объркаха последователната ми подготовка.
Не мога да повярвам, че сте в края на Възраждане. ...
Трябва се стегна!
Не знам за вас, но при мен резервите към този университет се увеличават с всеки изминал ден.
Иначе да се оплача....тези празници тотално объркаха последователната ми подготовка.
Не мога да повярвам, че сте в края на Възраждане. ...
Трябва се стегна!
Който не напредва всеки ден, всеки ден изостава!
Не се отчайвайте - то по празниците винаги е така, не може да се учи системно и аз бях така миналата година и в началото ми беше пълна каша с тези теми по история, обаче някъде към края на февруари почнаха да ми се понареждат нещата в главата така че не се безпокойте - ще му дойде времето на всичко
П.С. А относно слуховете за УНСС повечето от тях са силно преувеличени. Моля не ме линчувайте за последното ми изказване
, просто внасям малко яснота в ситуацията 
П.С. А относно слуховете за УНСС повечето от тях са силно преувеличени. Моля не ме линчувайте за последното ми изказване
- Anelka
- От дъжд на вятър
- Специалност: СУ, Европеистика
- Курс: трети
Първо си изяснете значението на думата "слух"
По принцип слуховете тръгват от някой недоволен и след това се доукрасяват. Въпреки това и аз не съм чувала добри отзиви за УНСС, но все пак всичко е въпрос на късмет. Моето новогодишно пожелание към всички вас е да имате много късмет през 2007 г. и цялата тази кандидатстудентска кампания да приключи успешно, да ви приемат по първо желание и дай Боже след време тук да пишем и помагаме на следващите кандидатстващи след нас 
P.S. Trisha честно ти казвам, отчаяла съм се и то доста, аз си мисля, че като ходех на училище и на уроци и на куп други неща бях много по-организирана отколкото в момента. От 10-тина дни незнам какво ми става (май ваканцията ми се отразява зле
) - нищо не ми се поглежда, струва ми се, че тази история е някакво море, което е невъзможно да преплувам, обвинявам се, че не уча, както преди, че съм се отдала едва ли не само на развлечения. Времето не ми стига, а реално погледнато по цял ден нищо не правя - само спя и излизам някъде и докато се усетя е станало вечер и идва другия ден. Много странно се чувствам 
P.S. Trisha честно ти казвам, отчаяла съм се и то доста, аз си мисля, че като ходех на училище и на уроци и на куп други неща бях много по-организирана отколкото в момента. От 10-тина дни незнам какво ми става (май ваканцията ми се отразява зле