Защо отмениха празниците?

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

съгласна съм
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Нещо ми е нервно, че алхимикът се сети за бившия пандурин на бае Тошо, а не си спомни, че детската градина на същия бай управлява страната.... Просто лек сблъсък между две групи послушници... :evil:
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

А нещо като че май всички вие го ударихте много на празници, а?
Какво толкова се веселите и празнувате на 24-ти, не мога да разбера ?!?! Да не е някакъв парад или пък да сме влезли в ЕС? Това е ден за семейна вечеря в тиха и задушевна обстановка, с постни гозби и най-близките хора, в уютна домашна обстановка...Вечер, в която се почита преди всичко семейството и традициите, като се прави равносметка на изминалата година. Вечер, която предвещава раждането на Исус Христос...

К'фо се веселите, не мога да разбера! От тоя форум само аз и bvz имаме право да се веселим, щото тогава имаме рожден ден!!!

А да почнем да плюем по бойко Борисов щото бил "забранил" да празнуваме и да светим ламБи е просто смешно и наивно детско. В стил крайно отрицание на всичко - една много характерна черта за следосвобожденска България и нейната посредствена интелигенция. Не си губете времето в глупости! Никой не ви е изгасил шалтера, нито ви е бръкнал под боксерките! Оставете съпричастните към трагедията на медиците да съпричаствуват, а вие си гледайте кефа, щом ви е кеф!

Весел Стефановден!

И празнувайте пак, че бай ви Стефан с прякор "един-от-дванадесетте-апостола" е убит с камъни...преди не знам колко си години... :wink:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Да, Св. Стефан е първият мъченик за Христовата вяра и пръв архидякон на Христовата църква, да се свети името му във вековете! Много приятели така се казват! Хубаво име! Като Стефания....
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

Това за Бъдни вечер и Коледа и аз го мисля...
А тогава повечето от приятелите ми се разбиха...
Изопачаваме ние всички празници, потъпкваме всички традиции.
Аз всяка вечер мога да се разбия, но на тези празници все ми се ще вместо да дигам поредния купон, да усетя една друга емоция, да почуствам празниците...
Ама все пък нещо не се получава.
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

И каква точно емоция искаш да усетиш?
.
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

Crematory написа: Не съжалявам и не се извинявам, че приемам драмата им по-тежко от тази на медиците, защото за децата поне мога да направя нещо, докато за тези в Либия не мога - нито с подписки, нито с изгасени лампи. И за мен е принципен въпросът. Ама твърде много говоря май. По-добре да спра да си изразявам мнението по сериозни въпроси. И без това досега не го бях правила.
Разбира се, на медиците ни няма как да се помогне реално, освен с проява на солидарност... а на децата може да се помогне с конкретни действия! (но това наистина е дълга тема)

Всеки е свободен да изразява собственото си мнение! :)
DaNce_ написа:Това за Бъдни вечер и Коледа и аз го мисля...
А тогава повечето от приятелите ми се разбиха...
Изопачаваме ние всички празници, потъпкваме всички традиции.
Аз всяка вечер мога да се разбия, но на тези празници все ми се ще вместо да дигам поредния купон, да усетя една друга емоция, да почуствам празниците...
Ама все пък нещо не се получава.
И аз съм много против всякакъв джънгър по тези празници. Някак не е съвсем нормално... Макар че на 25 и аз имах рожден ден и нямаше как да бъде съвсем коледно... :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”