Изпитът по Английски език в СУ

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено

Доколко вярвате на резултатите от изпитите в СУ?

Напълно
31
29%
По-скоро да
39
37%
По-скоро не
23
22%
Изобщо
13
12%

Общо гласове: 106

Аватар
John_Coffey
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от John_Coffey »

Nazty написа: Щом сме започнали да се самоизтъкваме аз пък имам взет TOEFL
Certificate PC version с резултат 213...., което е напълно достатъчно,
за да мога да уча в Американски университет.........както и да е
nevermind!!!

213? Емче то т'ва май нищо не е :D

TT написа:Аз имам 5.50 по история и 5 по английски без да имам никакви връзки където и да е,така че търсете проблема в себе си.И аз имам A на FCE,но изпита в СУ е малко по-труден.Кой още ще учи МО от вас?

Аз 8) 5.75 по история и 4.72 - английски. Кажи ми, че си момиче :roll:
Jah Bless :rr:
Изображение
Изображение
Аватар
Nazty
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Nazty »

213? Емче то т'ва май нищо не е

Колега, ако въобще сме колеги. Искам да ти кажа, че не е важно
какви резултати си имал преди, а е важно дали си приет или не.
А 213 т. се равняват на 550 от обикновения TOEFL, което си е
приличен резултат и това е !
Последно промяна от Nazty на 10 Авг 2005, 17:42, променено общо 1 път.
Аватар
Negodnicata
В началото бе словото

Мнение от Negodnicata »

Добра тема и добра анкета-доста на място поставена според мен.Всеки трябва да изрази мнението си свободно и да обмени мисли със другите и да се надяваме ,че ще има кой да ни чуе.
Аз също не съм доволна от оценката си и силно се интересувам от това къде мога да видя грешките си и и най-вече точките си,защото когато ходих на уроци на мен не ми бяха казвани оценки,а точки(колкото и да молех да ми бъде предоставена таблицата оценки-точки)
Въперки това,обаче,трябва да отбележа,че както всики знаем изпита е изграден по една система,която цели да провери знаията ни на опраделено ниво и по опраделен начин-да видят дали можем да напишем нещата както те искат и по образците които те предлагат.Граматиката също е направена на този принцип,според мен.Оттук следва-оценката е реална що се отнася до изпита,но не и до цялостното знание по езика.Просто не мислим както те искат и не пишем това,което се оценява най-високо.
Всеки може да бъде на друго мнение-казаното е лично мое наблюдение и мой извод.
Под секва....
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Стана ми интересно как хора с такива знания имат 2-ки, нека споделят какво са сбъркали те или проверяващите след като отидат да си видят работите. Не мога да си го обясня освен примерно да сте маркирали отговорите по начин различен от указания. На есето и 0 точки да имате може да изкарате оценка 'много добър'. На курсове не съм ходил никога, освен 5-дневния организиран от ФУАА, но не мисля че всички с оценка над 2.00 са ходили на въпросните курсове. Имах 5 книжки с примерни изпити, реших ги и си извадих обясненията за въпросите които съм бъркал, диктовки и есета съм написал не повече от 10 преди изпита, явих се на изпита и изкарах 5.16.
Аватар
Negodnicata
В началото бе словото

Мнение от Negodnicata »

Sw1tched за ФУАА какво да ти кажа-аз бях точно на тези уроци само,че за разлика от теб не на тези дето са 5 дни по 5 примерни изпита,ами на другите-20 седмици по 4 часа.Англииския го говоря от както се помня,но това не ми помогна.Нали знаеш кой преподава там?Ако знаеш мога да ти кажа ,че точно тия учители са ми преподавали на мен и са ми казвали за сички тънкости по изпита.
Аз не говоря за това как си ограждаш отговорите,ами за съставянето са самите въпроси и за логиката,която трябва да си създадеш когато решаваш теста.А за есето -направо не ми се почва да обясявам,защото там какви работи са... :)
Ако имаш 1 книжка на СУ за есетата би трябвало да имаш някаква представа как есето не е съвсем есе...как трябва да пишеш определени неща по определен начин.Тази информациа,обаче на мен не ми помогна...или най-много да ме е спасила от чистата двойка де -незнам.
Аз смятам че на който и изпит да ида по английски немога да изкарам двойка.Просто това не е нещо,с което се заинмавам от скоро.
Истинския изпит е като отидеш в Щатите или Англия-тогава никой не ти гледа оценката,а дали разбираш какво ти говорят и дали можеш ти да говориш.Парадокса е,че без оценката,обаче,трудно ще идеш там за нещо друго освен почивка :)
И забравих ка кажа-Sw1tched браво за оценката-честита да ти е :)
Под секва....
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Като говорех за 2-ката и ограждането визирах 2-ката на авторката на темата. За есетата ми е ясно, че се пише по точно определен начин, това още преподавателката в училище ме предупреди.

И защо не ти е помогнала информация и въпросните "тънкости"?

ПП. Мерси за поздравленията.
Аватар
Negodnicata
В началото бе словото

Мнение от Negodnicata »

Ами ако ми беше помогнала нямаше да имам такава оценка следователно не ми е помогнала много много-дали аз не съм разбрала или не съм вложила тва дето знам на практика-ела ми кажи :)
Под секва....
Аватар
John_Coffey
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от John_Coffey »

_Alex_ написа:П.С. Приеха ме МО...За тези, които се гласят да учат същото- не че нещо искам да ви кажа, ама доста ще се разочаровате....
Оппаа... :?
Jah Bless :rr:
Изображение
Изображение
Аватар
TT
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от TT »

John_Coffey на момиче ли ти приличам? :wink: Ако МО е разочароващо какво да запиша?начална педагогика...
Аватар
TT
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от TT »

и Negodnicata вместо да се оплакваш ходи да си видиш работата в СУ и после пак ще си говорим
Аватар
Negodnicata
В началото бе словото

Мнение от Negodnicata »

аз много добре знам че работата ми е за толкова колкото са ми писали ...аз не се оплаквам от оценяването;може би грешно си ме разбрал
Под секва....
Аватар
Trent
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Trent »

Първо - здравейте всички :)
Стана ми интересно как хора с такива знания имат 2-ки
Хммм...извинявам се на Maichka и всички други, които имат Certificates или каквото е там, но това винаги ми се е струвало много съмнителна работа - по простата причина, че уж ги изкарват с големи оценки, пък после като дойде изпита и айдееее, приземяване без парашут :? Аз бях на подготвителен курс на едно място, правехме примерни тестове от СУ и УНСС, подготвяше ни Бозукова, която преподава в УНСС - такава подготовка вече е сигурна работа (and you can take that to the bank, както се казва в един от любимите ми филми 8) ). На изпита по Английски изкарах 3,62 и оценката горе-долу отговаря на знанията ми...имайки предвид, че на подготовката имах по 20-25 правилни отговора на теста и по 12-13 грешки на диктовката даже май това 3,62 си е като манна небесна :lol: Сега ще чакам 2-ро, 3-то класиране и ще видим как ще се наредят нещата... :)
Изображение
-=Arte Et Labore=-
Аватар
TT
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от TT »

Видяхте ли си работите?Аз да,само че тъпото е,че не дават да погледнеш теста,за да видиш какви са ти грешките.
Аватар
vanvan
В началото бе словото

Мнение от vanvan »

Било каквото било. Похвалете се сега с каква оценка- каква специалност оцелихте, че аз 4,32 съм още вън
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”